LIFESTYLE

Ιλάειρα Ζήση: «Δύο άνθρωποι με διαφορετικές ζωές, προτιμήσεις, ενδιαφέροντα καταλήγουν μαζί» (Φώτος)

Lifenews

Η ερωτική εξομολόγηση στον Μαυρίκιο Μαυρικίου

Σε μια δημόσια ερωτική εξομολόγηση στον Μαυρίκιο Μαυρικίου προχώρησε η Ιλάειρα Ζήση μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Συγκεκριμένα η σύζυγος του Κύπριου τραγουδιστή και ηθοποιού συγκίνησε με όσα έγραψε για την κοινή τους πορεία, αποκαλύπτοντας πως η ζωή με τον Μαυρίκιο είναι θαύμα από τον Θεό.

Χαρακτηριστικά έγραψε: «Πιστεύετε στα θαύματα? Εγώ πιστεύω. Νιώθω ότι δεν είναι τίποτα τυχαίο σε αυτήν την ζωή και οι άνθρωποι δεν έρχονται κοντά κατά λάθος. Δύο άνθρωποι με διαφορετικές ζωές, προτιμήσεις, ενδιαφέροντα καταλήγουν μαζί. Φτάνει αυτήν η μαγική λέξη να σε ακουμπήσει. Ο έρωτας και μετά μια άλλη επίσης τεράστια και τρομερή λέξη να σε πάρει αγκαλιά και να μην σε αφήσει ποτέ. Αγάπη. Αυτό είναι! Ναι είμαι σίγουρη ότι οι σωστές σχέσεις έτσι αρχίζουν με αγάπη.

Και μετά για να κρατήσουν θέλουν και τον σεβασμό, την ειλικρίνεια, την αποδοχή και πολλές άλλες αρετές. Νιώθω ότι θαύμα είναι που ο θεός μας έφερε στον ίδιο δρόμο και μέσα σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα είμαστε μαζί σαν ένα. Ορκισμένοι στην αγάπη μέχρι να μας χωρίσει ο θάνατος. Όμως όπως λέει και ένα πολύ γνωστό τραγούδι .. «Δε χωρίζουν όμως έτσι οι ζωές των ανθρώπων που αγαπήθηκαν με τόσο κόπο». Εύχομαι και για μια δεύτερη ζωή μαζί σου στον παράδεισο».

Δες τις φωτογραφίες που δημοσίευσε: 

READ MORE

LATEST NEWS