HOLLYWOOD NEWS

Salma Hayek: «Τη δεκαετία του 1990 δεν μπορούσες να είσαι αστεία ή έξυπνη»

Lifenews

Οι ρόλοι που υποδυόταν συνήθως η Salma Hayek ήταν εκείνοι της μοιραίας και σέξι γυναίκας. Όπως παραδέχθηκε η ίδια σε πρόσφατη συνέντευξή της για την προώθηση της ταινίας “Magic Mike: The Last Dance”, δεν της επέτρεπαν να είναι σέξι ή έξυπνη και δεν της έδιναν την ευκαιρία να δοκιμαστεί σε άλλα είδη.

Η ίδια σημείωσε πως κατάφερε να παίξει κωμικό ρόλο πρώτη φορά στα 40 της.

«Για αρκετό καιρό έπαιζα έναν συγκεκριμένο ρόλο. Όλη μου τη ζωή ήθελα να κάνω κωμωδία και οι άνθρωποι δεν μου έδιναν την ευκαιρία. Δεν μπορούσα να κλείσω έναν κωμικό ρόλο μέχρι που γνώρισα τον Adam Sandler, ο οποίος με έβαλε σε μία κωμωδία, όμως ήμουν στα 40 μου. Έλεγαν: ‘είσαι σέξι, έτσι δεν σου επιτρέπεται να έχεις αίσθηση του χιούμορ’. Όχι μόνο δεν σου επιτρεπόταν να είσαι έξυπνη, αλλά δεν μπορούσες να είσαι αστεία στα ’90s. Κοίτα με τώρα. Κάνω ό,τι θέλω. Ποιος γελάει; Εγώ!».

Στα μέσα του ’90, όταν και ήρθε από το Μεξικό, είχε ήδη μία καριέρα στη χώρα της. Ο πρώτος όμως μεγάλος ρόλος ήταν στο “From Dusk Till Dawn”, στο οποίο φορούσε μόνο μαγιό και χόρευε στη σκηνή με ένα τεράστιο φίδι στους ώμους της.

ΠΗΓΗ: marieclaire

READ MORE

LATEST NEWS