LIFESTYLE

Δημήτρης Γκοτσόπουλος: «Έκλαψα για πρώτη φορά περίπου έναν χρόνο μετά τον θάνατο του πατέρα μου»

Lifenews

Ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος έδωσε συνέντευξη και αναφέρθηκε στις δυσκολίες που ακολούθησαν για εκείνον, μετά τον θάνατο του πατέρα του.

Ο γνωστός ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Στούντιο 4» και αρχικά, αναφέρθηκε στη δουλειά που έκανε ο πατέρας του στην Πάτρα.

«Είχαμε γίδια στην Πάτρα και δεν ήθελα να τα πουλήσουμε άρον άρον κοψοχρονιά. Είχε κι ο πατέρας μου ανοιχτές δουλειές τότε», είπε και στη συνέχεια, αποκάλυψε πως έχασε τον πατέρα του σε ηλικία 23 ετών.

«Ήμουν 23 και τότε, ανακάλυψα τη δύναμή μου. Η μητέρα μου είναι ένας άνθρωπος πολύ δυνατός κι αισιόδοξος, αλλά καταλαβαίνεις ότι όταν χάνεις τον άνθρωπό σου μετά από 36 χρόνια γάμου και με πέντε παιδιά, είναι δύσκολα. Τις πρώτες δύο εβδομάδες έπρεπε να είμαι βράχος. Μετά, βρήκε ο καθένας λίγο τον εαυτό του. Έκλαψα για πρώτη φορά, μετά από έναν χρόνο περίπου, νομίζω ότι είναι μια άμυνα αυτό», δήλωσε ο ηθοποιός.

Μάλιστα, εξήγησε ότι εκείνη την περίοδο δέχτηκε μεγάλη πίεση από τους συγχωριανούς του για το αν θα ασχοληθεί κι εκείνος με το επάγγελμα του πατέρα του.

«Οι συγγενείς μου τραβούσαν το ζόρι ότι "ο Δημήτρης τι θα κάνει; Δεν θα δουλέψει;". Υπήρχε μια μεγάλη πίεση και από τους συγγενείς και από τους χωριανούς, ρωτούσαν όλοι για εμένα. Μου έλεγαν να μου παντρέψουν την αδερφή μου με έναν βοσκό κλπ», εξήγησε ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

 

READ MORE

LATEST NEWS