LIFESTYLE

Ανδρέας Μαυρογιάννης: Αυτή είναι η κούκλα σύζυγος του – Δες φωτογραφίες

Lifenews

Έρχεται στην Κύπρο τα επόμενα 24ωρα

Στην Κύπρο θα βρίσκεται το Σάββατο 11 Φεβρουαρίου, η σύζυγος του Υποψήφιου για την Προεδρία της Κύπρου, Ανδρέας Μαυρογιάννης, όπως ανακοίνωσε ο ίδιος σήμερα στην πρωινή εκπομπή του ΡΙΚ με τον Σταύρο Κυπριανού και Σταυριανή Κωνσταντίνου.

Ο γνωστός Κύπριος πολιτικός μάλιστα σε πρόσφατη συνέντευξη του ερωτηθείς για τη σύζυγο του αποκάλυψε πως η ίδια ζει στην Αμερική, καθώς εργάζεται εκεί ως δασκάλα.

Μάλιστα στο ενδεχόμενο εκλογής του στη θέση του Προέδρου της Δημοκρατίας, ο ίδιος ανέφερε: «Στην αρχή θα είναι long distance, δεν μπορεί να μετακομίσει από την μια μέρα στην άλλη, αλλά, μετά την σχολική χρονιά κάτι θα αλλάξει. Από την μια θα ήθελα να ήταν μαζί μου, απ’ την άλλη ακόμη και στον άνθρωπό σου δεν μπορείς να επιβάλεις τις επιλογές σου».

Ο Ανδρέας Μαυρογιάννης μιλώντας στο Love Fm είχε αποκαλύψει πως η σύζυγος του Λίνα, που είναι Αμερικάνα με Συριακή καταγωγή, δεν ήταν ιδιαίτερα χαρούμενη με την υποψηφιότητα του.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε τον Ιούνιο του 2021, ενώ συναντώνται 4,5 φορές τον χρόνο.

Αυτή την Κυριακή, η σύζυγος του Ανδρέα Μαυρογιάννη θα βρίσκεται δίπλα του, σε μια κρίσιμη στιγμή για τον ίδιο, καθώς οι κάλπες θα δείξουν εάν θα εκλεγεί Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Δες φωτογραφίες του ζευγαριού, μαζί με τον Κύπριο καλλιτέχνη Γιώργος Πελλαπαϊσιώτη:

READ MORE

LATEST NEWS