LIFESTYLE

Ελένη Χατζίδου: Πλάνταξε στο κλάμα με τον σεισμό στην Τουρκία – Συγκλονισμένη με τα πλάνα

Lifenews

Δες το βίντεο

Με το θέμα των σεισμών στην Τουρκία ασχολήθηκε σήμερα το πρωί η εκπομπή «Breakfast @Star» η Ελένη Χατζίδου με τον Ετεοκλή Παύλου και την ομάδα τους.

Στην εκπομπή μίλησε σε τηλεφωνική σύνδεση η Μαρία Εκμεκτσίογλου, η οποία αφηγήθηκε τις τραγικές στιγμές που βιώνουν οι σεισμόπληκτοι στην Τουρκία και τη Συρία.

Αρχικά ο Ετεοκλής: «Σφίχτηκε η καρδιά μας με τις εικόνες που είδαμε, το συζητούσαμε και με την Ελένη χθες» με την τραγουδίστρια να «λυγίζει» στον αέρα της εκπομπής.

Φανερά συγκινημένη ανέφερε: «Το θέμα είναι ότι όσο περνάνε οι μέρες, λιγοστεύουν οι ελπίδες να βρεθούν άνθρωποι ζωντανοί. Έχουν πέσει πολλά κτήρια. Έβλεπα χθες τις εικόνες με τα παιδάκια, ο μπαμπάς που κρατούσε το χέρι του παιδιού…», ενώ ξέσπασε σε κλάματα.

«Η σκέψη μας είναι μαζί σας, Μαρία. Ευχόμαστε να μπορέσετε να φτάσετε εκεί γρήγορα, να βοηθήσετε» ανέφερε λίγο αργότερα η τραγουδίστρια, με τον Ετεοκλή Παύλου να την αγκαλιάζει και να προσπαθεί να την παρηγορήσει.

Αμέσως μετά το τέλος της τηλεφωνικής συνομιλίας, ο Ετεοκλής Παύλου τόνισε: «Δεν είμαστε ενημερωτική εκπομπή, όμως κι εμείς συμπάσχουμε ως άνθρωποι σε αυτό το πράγμα που γίνεται και έχει κλονίσει όλο τον κόσμο. Μη νιώθεις άσχημα».

Δες το βίντεο:

READ MORE

LATEST NEWS