LIFESTYLE

Τζούλια Αλεξανδράτου: Αυτός είναι ο σύντροφος και πατέρας του παιδιού της (Φώτος)

Lifenews

Οι πρώτες φωτογραφίες με τη νεογέννητη μπέμπα της

Μανούλα έγινε για πρώτη φορά η Τζούλια Αλεξανδράτου, όπως μας ενημέρωσε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η ίδια έκανε γνωστό πως ο τοκετό της συνέπεσε με την κακοκαιρία «Μπάρμπαρα», ενώ στην πρώτη φωτογραφία που πόσταρε στα Instastory της την είδαμε αγκαλιά με τη νεογέννητη μπέμπα της, γράφοντας στη λεζάντα: «Χιονισμένες γέννες είχαμε».

Ακολούθως δημοσίευσε μια άλλη φωτογραφία όπου έγραψε τα πρώτα της συναισθήματα: «To πρώτο πράγμα που είπα μόλις βγήκε από την κοιλιά μου είναι ότι είναι πολύ όμορφη. Δεύτερο της μίλησα λίγο. Hi Paris …και με ύφος και λίγο αγένεια θα έλεγα δεν μου έδωσε καμία σημασία. Φαίνεται πολύ feisty και παρτάκιας, αυτή την εντύπωση μου έδωσε. Θα δούμε τις επόμενες μέρες. Φαίνεται πολύ έντονη προσωπικότητα και επιβλητική. Με κοίταξε με ύφος».

Σε μια άλλη ανάρτηση, η Τζούλια Αλεξανδράτου μας αποκάλυψε ποιος είναι ο σύντροφος της και πατέρα του παιδιού της, με ένα στιγμιότυπο όπου ανταλλάζουν ένα φιλί, αποκαλύπτοντας πως στον λογαριασμό της στο Only Fans, θα δουν περισσότερο υλικό με τον αγαπημένο της.

Δες τα στιγμιότυπα: 

READ MORE

LATEST NEWS