HOLLYWOOD NEWS

Sasha Walpole: Η γυναίκα που πήρε την… παρθενιά του πρίγκιπα Harry - «Παθιασμένο πεντάλεπτο σεξ»

Lifenews

Όσα αποκάλυψε σε συνέντευξη της

Στην επικαιρότητα βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες ο πρίγκιπας Harry, με την κυκλοφορία του βιβλίου του «Ρεζέρβα» να μονοπωλεί το ενδιαφέρον, κυρίως με τις αποκαλύψεις που έκανε σε αυτό.

Ανάμεσα σε όλα αποκαλύπτει στο βιβλίο του, είναι και αναφορά του στην πρώτη του σεξουαλική επαφή, όπου εξομολογήθηκε: «Έχασα την παρθενιά μου, ένα ντροπιαστικό επεισόδιο με μία μεγαλύτερη σε ηλικία γυναίκα, στην οποία άρεσαν οι “μάτσο” άνδρες, και η οποία μου φέρθηκε σαν έναν νεαρό επιβήτορα. Το λάθος μου ήταν ότι επέτρεψα να γίνει ό,τι έγινε, σε ένα χωράφι πίσω από μία πολυσύχναστη παμπ. Σίγουρα κάποιος θα μας είχε δει».

Η γυναίκα αυτή είναι η 40χρονη Sasha Walpole και είναι οδηγός εσκαφέα. Η ίδια μίλησε στην κυριακάτικη έκδοση της εφημερίδας «The Sun» όπου μεταξύ άλλων ισχυρίζεται ότι είχε ένα «παθιασμένο πεντάλεπτο σεξ» με τον δούκα του Σάσεξ ενώ τονίζει ότι την πρώτη κίνηση την έκανε εκείνος.

Χαρακτηριστικά αναφέρει: «Ήταν μια παθιασμένη – και πολύ πιθανότατα απρόβλεπτη– συνάντηση μεταξύ δύο φίλων που βγήκαν κρυφά από μια παμπ για να καπνίσουν Marlboro Light. Ως μία γυναίκα μεγαλύτερή του, δεν τον αντιμετώπισα σαν νεαρό επιβήτορα…

Ήταν παθιασμένο. Από ένα φιλί, βρεθήκαμε στο έδαφος, αρκετά γρήγορα… Ήταν στιγμιαίο, φλογερό, ανάμεσα σε δύο φίλους. Ήταν έντονο γιατί δεν έπρεπε να το κάνουμε. Δεν ήταν ο πρίγκιπας Harry για μένα, αυτός ήταν ο Harry, ο φίλος μου, και η κατάσταση είχε ξεφύγει λίγο από τον έλεγχο.

Ένιωσα ότι ήμουν άτακτη, υποθέτω, με την έννοια ότι δεν έπρεπε να είχε γίνει. Δεν ήταν προμελετημένο αυτό που κάναμε και δεν ήξερα ότι ήταν παρθένος. Δεν υπήρχαν τότε σημάδια που να δείχνουν ότι δεν είχε ξανακάνει σεξ – φαινόταν σαν να ήξερε τι έκανε. Ήταν γρήγορο, άγριο, συναρπαστικό. Ήμασταν και οι δύο μεθυσμένοι. Δεν θα είχε συμβεί αν δεν ήμασταν τύφλα».

Δες το βίντεο:

READ MORE

LATEST NEWS