LIFESTYLE

Ευγενία Μανωλίδου: Ο 27χρονος κούκλος γιος της είναι υποψήφιος στα Όσκαρ 2023

Lifenews

Συµµετείχε στην ταινία «Glass οnion: A knives out mystery»

Όσκαρ καλύτερου διασκευασμένου σεναρίου προτάθηκε η ταινία «Glass onion: A knives out mystery», που αποτελεί σίκουελ του επιτυχημένου «Knives out», με τον γιο της Ευγενίας Μανωλίδου, Αλέξανδρο, να είναι ιδιαίτερα χαρούμενος, καθώς συμμετέχει στην ταινία.

Συγκεκριμένα ο 27χρονος Αλέξανδρος Μανωλίδης είναι σκηνοθέτης, κινηματογραφιστής και φωτογράφος, με το ταλέντο του τον οδήγησε ήδη μέχρι τα Όσκαρ 2023!

Μιλώντας στην εφημερίδα Secret ο Αλέξανδρος Μανωλίδης ανέφερε: «Είναι µεγάλη η χαρά. Φυσικά, δεν ήταν κάτι που περίμενα… ήταν δίκαιο.

Ήμουν ο συντονιστής logistics (logistics coordinator), που σημαίνει πως συντονίζεις το συνεργείο, ώστε να γίνουν όλα σωστά και να είμαστε όλοι ασφαλείς. Ήταν και η περίοδος της πανδημίας, οπότε δεν ήταν απλή υπόθεση. Έπρεπε να προσέχουμε αν ακολουθούσαν όλοι τις διαδικασίες.

Στήναμε πρώτοι, ξεστήναμε τελευταίοι… Ήταν όλοι πολύ συνεργάσιμοι και όλα τα παιδιά από την Αμερική εξαιρετικά. Όλοι ήταν πολύ συγκεντρωμένοι. Αυτό µου έκανε µμεγάλη εντύπωση και αυτό κρατώ από τον Ντάνιελ Κρεγκ. Ήταν απίστευτα συγκεντρωμένος, μάθαινε όλο το σενάριο, ώστε, αν δεν βγει κάτι σωστά, να µπορεί να λειτουργήσει πάνω σε αυτό. Πολύ αφοσιωμένος και, όσον αφορά όλο το καστ, ήταν όλοι πολύ επαγγελματίες και δεν φαίνονταν να βγαίνουν “εκτός” από τους υπολοίπους.

Η δική µας ομάδα είχε στόχο να είναι φιλική και να κάνουμε πολλά πράγματα στο λιγότερο χρονικό διάστημα. Οι Αμερικανοί εντυπωσιάστηκαν από τον τρόπο που δουλεύαμε. Υπήρχαν άτομά που εργάζονταν 18 ώρες την ημέρα και πάντα µε ένα χαμόγελο».

READ MORE

LATEST NEWS