LIFESTYLE

Αγγελική Νικολούλη: «Σφάζει» με το γάντι τον Αλέξη Κούγια για την υπόθεση της Ρούλας Πισπιρίγκου

Lifenews

Τι συνέβη;

Τη δική της απάντηση έδωσε το βράδυ της Παρασκευής, 3 Φεβρουαρίου η Αγγελική Νικολούλη μέσα από την εκπομπή της, όσο αφορά τις πρόσφατες δηλώσεις του Αλέξη Κούγια κατά της ίδιας και της εκπομπής, για τον τρόπο που χειρίζεται την υπόθεση της Ρούλας Πισπιρίγκου στον τηλεοπτικό αέρα.

Η γνωστή δημοσιογράφος ξεκαθάρισε πως θα συνεχίσει να κάνει ρεπορτάζ, ενώ στον αέρα της εκπομπής της, έδωσε ένα σαφές μήνυμα προς τον γνωστό ποινικολόγο.

Συγκεκριμένα ανέφερε: «Λένε ότι έχουμε βοηθήσει και έχουμε συμβάλλει στο να εξιχνιαστούν 26 δολοφονίες όλα αυτά τα χρόνια άρα, κάτι φαίνεται ότι κάνουμε. Το λέω αυτό γιατί δεχτήκαμε μια επίθεση απίστευτη και εγώ προσωπικά και η εκπομπή από τον συνήγορο της κατηγορούμενης στην Πάτρα. Και τι δεν είπε γιατί τολμήσαμε να φέρουμε εδώ την άλλη άποψη, να ακούσουμε τον προϊστάμενο της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Αθηνών, έναν κρατικό υπάλληλο που δεν είχε μιλήσει.

Μας λιθοβόλησαν για όλο αυτό και μετά μου λένε, γιατί δεν απαντάς; Να απαντήσω τι; Πιστεύω ότι την απάντηση τη δίνετε εσείς οι ίδιοι οι τηλεθεατές που μας ακολουθείτε πιστά 28 ολόκληρα χρόνια. Για να το κάνετε αυτό και για να παραμένουμε στην τηλεόραση, φαίνεται πως κάτι κάνουμε. Δε θα πω αν το κάνουμε σωστά ή όχι αλλά έχει αποτέλεσμα και πάνω από όλα σεβασμό στους αγνοούμενους, τους συγγενείς και τα θύματα. Πάντα με λεπτές ισορροπίες για να μη θίξουμε κανέναν.

Νομίζω την απάντηση τη δίνετε εσείς και τα βραβεία που έχει λάβει η εκπομπή. Τι να πω τώρα εγώ; Αξίζει τον κόπο; Με τα αποτελέσματα και τη δουλειά μας μιλάμε αλλά δεν δεχόμαστε να μας προσβάλλουν και ειδικά σε τέτοιο βαθμό».

Δες το βίντεο:

READ MORE

LATEST NEWS