LIFESTYLE

Ανδρέας Μαυρογιάννης: Αποκάλυψε τον λόγο που η σύζυγος του ζει στην Αμερική (Βίντεο)

Lifenews

Όσα ανέφερε σε συνέντευξη του

Στην πρωινή εκπομπή του Love Fm με τον Τάσο Τρύφωνος και τη Χριστιάνα Αρτεμίου βρέθηκε καλεσμένος ο Υποψήφιος για την Κυπριακή Δημοκρατία, ο Ανδρέας Μαυρογιάννης.

Ο Κύπριος πολιτικός μίλησε για τις επικείμενες εκλογές της Κυριακής, 5 Φεβρουαρίου, τα σχέδια του, ενώ αποκάλυψε τον λόγο που δεν είδαμε μέχρι στιγμή τη σύζυγο του, Λίνα.

Όπως αποκάλυψε ο ίδιος, η γυναίκα του ζει στην Αμερική καθώς εργάζεται εκεί, ενώ θα έρθει στην Κύπρο την ερχόμενη βδομάδα.

Μεταξύ άλλων ανέφερε: «Η γυναίκα μου δεν είναι και πολύ ευτυχισμένη που κατεβαίνω για πρόεδρος και νομίζω είναι η μόνη φυσιολογική αντίδραση, αλλά, είναι δασκάλα στην Αμερική δεν μπορεί απλά να φύγει κατά την διάρκεια της σχολικής χρονιάς, όταν μπορεί όμως είναι εδώ».

Στο ενδεχόμενο εκλογής του στην Προεδρία και το πως θα το διαχειριστεί η σύζυγος του, ανέφερε: «Στην αρχή θα είναι long distance, δεν μπορεί να μετακομίσει από την μια μέρα στην άλλη, αλλά, μετά την σχολική χρονιά κάτι θα αλλάξει. Από την μια θα ήθελα να ήταν μαζί μου, απ’ την άλλη ακόμη και στον άνθρωπό σου δεν μπορείς να επιβάλεις τις επιλογές σου».

Δες το βίντεο:

 

READ MORE

LATEST NEWS