LIFESTYLE

Τάσος Τρύφωνος: Τα «έχωσε» στον Jamie Oliver σε συνάντηση τους στη Λευκωσία (Βίντεο)

Lifenews

Τι συνέβη;

Στην Κύπρο βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες ο Jamie Oliver προκειμένου να δώσει το παρών του σε event στο εστιατόριο του στη Λευκωσία.

Ο δημοφιλής σεφ μαζί με την ομάδα του ετοίμασε νόστιμα πιάτα για δημοσιογράφους, παρουσιαστές και εκπροσώπους των Μέσων Ενημέρωσης, έχοντας την ευκαιρία να τον γνωρίσουν από κοντά.

Ανάμεσα στους καλεσμένους ήταν και ο Τάσος Τρύφωνος, ο οποίος συνομίλησε με τον Jamie Oliver αποκαλύπτοντας του και ένα περιστατικό που συνέβη πριν μερικά χρόνια.

Συγκεκριμένα ο Κύπριος παρουσιαστής του αποκάλυψε πως όταν είχε ανοίξει το εστιατόριο του στη Κύπρο, ο ίδιος ζήτησε από τους συνεργάτες του να κανονίσουν συνάντηση με τον γνωστό σεφ, προκειμένου να γίνει μια συνέντευξη για το «Τετ α Τετ» μαζί του στο Λονδίνο.

Μάλιστα ο Jamie Oliver είχε απαντήσει αρνητικά καθώς λόγω χρόνου δεν μπορούσε να ανταποκριθεί θετικά στο κάλεσμα.

Ο Τάσος Τρύφωνος τα «έχωσε» στον σεφ, λέγοντας του: «Ζητήσαμε πριν από κάποια χρόνια να κάνουμε μια συνέντευξη μαζί σου, όταν άνοιξες το εστιατόριο, γιατί έχω επίσης μια άλλη εκπομπή με συνεντεύξεις από διάφορες προσωπικότητες και θα ερχόμασταν στο Λονδίνο, αλλά μας είπες ότι δεν είχες χρόνο», με εκείνον να έδειξε να μη θυμάται το περιστατικό.

Δες το βίντεο:

READ MORE

LATEST NEWS