LIFESTYLE

Survivor All Star: Κατέρρευσαν οι Μαχητές με την ιστορία της 78χρονης - Έβαλαν τα κλάματα (Βίντεο)

Lifenews

Τι συνέβη;

Με 10 – 2 κέρδισαν για ακόμη μια φορά η ομάδα των Κόκκινων εναντίων των Μπλε, συνεχίζοντας το καλό σερί από νίκες στο Survivor All Star.

Η ομάδα των Μαχητών μετά το τέλος του αγώνα ήταν αρκετά στεναχωρημένοι με την ήττα τους, ενώ ο Γιώργος Λιανός τους μοιράστηκε μια ιστορία, που τους λύγισε περισσότερο.

Συγκεκριμένα ο παρουσιαστής τους ανέφερε: «θέλω να σας μεταφέρω μια προσωπική ιστορία. από μια κυρία, συγγενή μου, η οποία είναι γύρω στα 70 κάτι. Αυτή η κυρία πρόσφατα είχε ένα πρόβλημα πίεσης. Πήγε στο γιατρό και προσπάθησαν μέσω της συζήτησης να καταλάβουν τι συμβαίνει γιατί στις εξετάσεις όλα ήταν φυσιολογικά. Η ιστορία, η οποία ακολούθησε, είναι πραγματική. Δεν σας τι λέω ούτε για τρολ, ούτε για τίποτα. Η κυρία αυτή είναι 78 χρονών, συγκεκριμένα. Της λέει «ποιες είανι οι συνήθειες σου; Τι σου αλλάζει λίγο την ψυχολογία και σε στεναχωρεί;». H απάντηση της είχε να κάνει με εσάς...

Η απάντηση της ήταν ότι «κάθε βράδυ στεναχωριέμαι που αυτά τα παιδιά της μπλε ομάδας δεν τρώνε εδώ και τόσο καιρό. Ο γιατρός της είπε, «σου προτείνω να μην παρακολουθείς το Survivor, τόσο απλά» συμπλήρωσε ο Γιώργος Λιανός με όλους τους παίκτες της μπλε ομάδας να ξεσπούν σε κλάματα και επιφωνήματα στεναχώριας.

Δες το βίντεο:

READ MORE

LATEST NEWS