LIFESTYLE

Άντρη Αναστασιάδη: «Με τον Νίκο Αναστασιάδη περάσαμε κρίση στον γάμο μας» (Βίντεο)

Lifenews

Όσα αποκάλυψε στη Χριστιάνα Αριστοτέλους

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στη Χριστιάνα Αριστοτέλους παραχώρησε η Άντρη Αναστασιάδη, λίγες ημέρες πριν αποχαιρετήσει οριστικά τον τίτλο της «Πρώτης Κυρίας» της Κύπρου.

Η ίδια υποδέχθηκε την παρουσιάστρια της εκπομπής στο Προεδρικό Μέγαρο όπου συζήτησαν μαζί την πορεία της στο πλευρό του Νίκου Αναστασιάδη, όλα όσα στερήθηκε τα 10 χρόνια της Προεδρίας του συζύγου της, ενώ αναφέρθηκε και στην κρίση που πέρασε ο γάμος τους.

Αρχικά ανέφερε πως αισθήματα των τελευταίων ημερών είναι ανάμεικτα καθώς θα χάσει ανθρώπου που συνεργάστηκαν όλα αυτά τα χρόνια, ενώ ανυπομονεί να χαρεί την οικογένεια της που στερήθηκε τα δέκα αυτά χρόνια.

Όσο αφορά τον ρόλο της στην Προεδρία ανέφερε: «Το τηλέφωνο μου ήταν μια ανοικτή γραμμή για όλο τον κόσμο. Κι αν κάτι δεν μπορούσε να γίνει εξηγούσα το λόγο…Δεν άφησα κανένα τηλεφώνημα ή αίτημα αναπάντητο, βοήθησα όποιον είχε ανάγκη».

Η «Πρώτη Κυρία» μίλησε για τις ζόρικες στιγμές του 2013, για την οικονομική κρίση, τα μνημόνια, τον κορονοϊό, προβλήματα που αντιμετωπίστηκαν με σοβαρότητα και σωστή σκέψη.

Όσο αφορά το πρόσφατο ταξίδι τους στην Αγγλία και τη συνάντηση τους με τον Βασιλιά Κάρολο και την Καμίλα, ανέφερε: «Ήταν μια πολύ φιλική συνάντηση, ανταλλάξαμε πολλές κουβέντες… Μιλήσαμε για τα ενδιαφέροντα των εγγονιών μας μαζί με την Καμίλα. Έχουμε συναντηθεί πολλές φορέ. Είναι πολύ καλός φίλος. Μάλιστα θα ερχόταν στην Κύπρο αλλά λόγω κορονοϊού είχε ακυρωθεί, ενώ υποσχέθηκαν πως θα έρθουν κάποια στιγμή».

Η Πρώτη Κυρία δεν δίστασε να αναφερθεί στο γάμο της και στην κρίση που πέρασαν με τον Νίκο Αναστασιάδη αποκαλύπτοντας πως: «Όποιος πει ότι δεν πέρασε κάποια κρίση θα είναι ψέμα αλλά με την κατανόηση και το διάλογο ξεπερνιούνται… σε μια διαφωνία, κάνουμε και οι δυο υποχωρήσεις».

Δες το βίντεο: 

READ MORE

LATEST NEWS