LIFESTYLE

Η Φωτεινή Πετρογιάννη για την περιπέτεια του συντρόφου της με τον καρκίνο - «Είχε έναν πόνο στον αυχένα»

Lifenews

Δες όσα αποκάλυψε στο «Πρωινό»

Την εξομολόγηση του Σταύρου Θεοδωράκη με τον καρκίνο και όσα εξομολογήθηκε στο «Στούντιο 4» της ΕΡΤ, κλήθηκαν να σχολιάσουν στο πρωινό του ΑΝΤ1, ο Γιώργος Λιάγκας και οι συνεργάτες του.

Μετά τον Γιώργο Λιάγκα, η Φωτεινή Πετρογιάννη πήρε τον λόγο λέγοντας πως είναι σημαντικό να κάνουμε συχνά εξετάσεις ειδικά μετά από κάποια ηλικία, αποκαλύπτοντας μάλιστα πως ο σύντροφος της σε ηλικία 35 ετών διαγνώσθηκε με καρκίνο.

Αρχικά ανέφερε: «Εμένα μου αρέσουν οι άνθρωποι που βρίσκουν το θάρρος και τον τρόπο να επικοινωνήσουν το πρόβλημα υγείας τους. Είναι κι ένας άνθρωπος που είναι πάρα πολύ άμεσος, έχει μία ζεστασιά… Περνάνε έτσι το δικό τους μήνυμα προς τους ανθρώπους, που είτε αντιμετωπίζουν ένα πρόβλημα, είτε έχουν αφήσει την υγεία τους σε δεύτερη μοίρα».

Ακολούθως συμπλήρωσε: «Δεν ξέρεις και πού θα σε βρει. Κι εμένα ο σύντροφός μου, στα 35 ανακάλυψε τυχαία τον δικό του καρκίνο και τον αντιμετώπισε. Στα 35, τυχαία… Είχε έναν πόνο στον αυχένα, έκανε μια εξέταση που αφορούσε στον αυχένα και ανακάλυψε κάτι άλλο. Τυχαία, στα 35 του… Καλό είναι να επικοινωνούμε αυτά τα ζητήματα γιατί μπορούμε να σώσουμε ζωές».

Δες το βίντεο:

READ MORE

LATEST NEWS