LIFESTYLE

Mαρία Μουστάκα: Η 8χρονη κόρη της δέχτηκε bullying για την εξωτερική της εμφάνιση – Σοκάρει η ανάρτηση της

Lifenews

«Τα παιδιά βλέπουν τον κόσμο μέσα από τα μάτια των γονιών τους»

Σε μια συγκλονιστική ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook προχώρησε η Μαρία Μουστάκα, με αφορμή το bullying που δέχτηκε η 8χρονη κόρη της.

Η Κύπρια ηθοποιός με μια μακροσκελή ανάρτηση έκανε γνωστό το περιστατικό που συνέβη σε παιχνιδότοπο, με την κόρη της να δέχτηκε φραστική επίθεση από συνομήλικη της, όσο αφορά τα κιλά και γενικότερα την εξωτερική της εμφάνιση.

Συγκεκριμένα έγραψε: «Σήμερα λοιπόν έγινε κάτι που με στεναχώρησε και με προβλημάτισε ταυτόχρονα. Από τος 8 το πρωί σήμερα μέχρι τις 11:00 η κόρη μου ζωγράφιζε κάτι για να το δώσει σε μια φίλη της. (8 χρονών).Στη συνέχεια, Όλη την υπόλοιπη μέρα με παρακαλούσε να πάρω τηλέφωνο τους γονείς της για να βρεθούμε να την δει. Η αλήθεια λόγω δουλειάς, δεν τους πήρα τηλέφωνο αλλά όμως τους συναντήσαμε τυχαία κατά τις 7 το απόγευμα.

Όλες αυτές τις ώρες η κόρη μου ανυπομονούσε να συναντήσει τη φίλη της για να της χαρίσει με τόση χαρά και αγάπη αυτό που της έφτιαξε! Γιαυτό και το είχε μαζί της όπου πηγαίναμε. Αφού τις χάρισε επιτέλους το δημιούργημα της, Μπήκαν στον παιχνιδότοπο να παίξουν και δεν πέρασαν 5 λεπτά και η κόρη μου ήρθε και με βρήκε κλαίγοντας. Τη ρώτησα γιατί κλαίει και μου απάντησε ότι η φίλη της με αποκάλεσε "πετσί και κόκκαλο" και "άσχημη". Τη ρώτησα το λόγο. Κανένας λόγος… δεν θα σταθώ σε αυτό ούτε το πώς το χειρίστηκα αλλά στο μήνυμα που πήρα.

Σαφώς και δε θύμωσα με το παιδί που με αποκάλεσε όλα αυτά τα "όμορφα επίθετα". Το παιδί είναι απλά παιδί. Δεν έχει μέσα του κακιά ούτε και μπορεί να πλάσει αυτούς τους χαρακτηρισμούς στο μυαλό του. Τα παιδιά βλέπουν τον κόσμο μέσα από τα μάτια των γονιών τους! Οπότε…εσείς οι γονείς εκεί έξω…Προσέχεται τι λέτε όταν είναι το παιδί μπροστά! Όταν σπέρνετε ΚΑΚΙΑ και φθόνο τι παιδί θα μεγαλώσει αύριο-μεθαύριο στην κοινωνία; Κρατήστε τις γνώμες σας για τον εαυτό σας! Δικαίωμα σας να μην σας αρέσει κάποιος! Δεν έχετε όμως το δικαίωμα να διασύρετε το όνομα του από τι στιγμή που ΔΕΝ σας πείραξε και Δεν έχετε το δικαίωμα να καταστρέφετε την αθωότητα ενός παιδιού!

Υ.Γ: Δεν είμαι η καλύτερη μαμά αλλά σίγουρα ΠΟΤΕ μα ΠΟΤΕ δεν θα μιλήσω άσχημα για κάποιον και πόσο μάλλον όταν είναι το παιδί μου μπροστά και πόσο μάλλον για έναν άνθρωπο που ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΦΤΑΙΞΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΠΟΤΕ ΚΑΚΟ και πόσο μάλλον για κάποιον/αν «φίλη» μου! Τι πράγματα είναι αυτά; Λυπάμαι… θλίβομαι… πραγματικά…».

READ MORE

LATEST NEWS