LIFESTYLE

Είναι επίσημο: Με τον 16χρονο Victor Vernicos η Ελλάδα στην Eurovision 2023

Lifenews

Πρόκειται για τον νεότερο καλλιτέχνη που εκπροσώπησε ποτέ την Ελλάδα στον διαγωνισμό

Με τον 16χρονο Victor Vernicos «κατεβαίνει» η Ελλάδα στον φετινό διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision, κάνοντας τον, τον νεότερο καλλιτέχνη που εκπροσωπεί τη χώρα στον διαγωνισμό.

Στην επιλογή αυτή κατέληξε η αρμόδια Επιτροπή της ΕΡΤ, έχοντας προηγουμένως συναντηθεί με τους επικρατέστερους υποψηφίους, και συνυπολογίζοντας, βέβαια, την αξιολόγηση της 70μελούς Επιτροπής Κοινού, η οποία για πρώτη φορά μετείχε στη διαδικασία της επιλογής.

Να σε θυμίσουμε πως η Eurovision 2023 θα πραγματοποιηθεί φέτος τον Μάιο στο Liverpool της Αγγλίας, μετά την δυσκολία της Ουκρανίας να διοργανώσει τον διαγωνισμό.

Βίντεο:

Ο νεαρός καλλιτέχνης γεννήθηκε στην Αθήνα και είναι ο νεότερος εκπρόσωπος που έχει στείλει ποτέ η Ελλάδα στην Eurovision, ενώ το τραγούδι του «What They Say», με το οποίο θα μας εκπροσωπήσει, είναι δική του σύνθεση.

Ο Victor Vernicos ξεκίνησε μαθήματα πιάνου σε ηλικία μόλις τεσσάρων ετών, μαθήματα Φωνητικής στα οκτώ και μαθήματα κιθάρας στα δέκα του χρόνια. Στα έντεκα άρχισε να γράφει τα πρώτα δικά του τραγούδια, ενώ εδώ και δύο χρόνια επιμελείται και την παραγωγή της δικής του μουσικής, παρακολουθώντας μαθήματα Μουσικής Τεχνολογίας.

Δες την πρώτη του συνέντευξη:

READ MORE

LATEST NEWS