LIFESTYLE

Γιάννης Σπαλιάρας: «Δεν με ενοχλεί το φλερτ από άντρες»

Lifenews

«Τα έκανα όλα και τα βαρέθηκα»

Στο περιοδικό OK! παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη ο Γιάννης Σπαλιάρας, όπου μεταξύ άλλων μίλησε για τα χρυσά χρόνια που μεσουρανούσε στις πασαρέλες, το φλερτ που δέχεται ενώ προχώρησε σε αποκαλύψεις.

Διάβασε απόσπασμα της συνέντευξης:

Στο μυαλό μας έχουμε συνδυάσει τα top models με το τρίπτυχο «sex, drugs & rock ’n’ roll». Εσύ έχεις κάνει καταχρήσεις;

Αυτό το τρίπτυχο έχει να κάνει περισσότερο με τη ροκ και λιγότερο με τα μοντέλα. Το μόντελινγκ δεν αφήνει περιθώριο για ναρκωτικά και συνεχή ξενύχτια. Και να το κάνεις, μπορεί σε έναν χρόνο να σε βγάλει εκτός. Πρέπει να είσαι στρατιώτης για να περπατήσεις σε κάστινγκ, να συμμετέχεις σε Εβδομάδες Μόδας, να ταξιδεύεις συνεχώς για να φωτογραφίζεσαι στις πιο απίθανες συνθήκες. Αν κάποιος θέλει να βγει, υπάρχει και το Σάββατο και βασικά για όλα υπάρχει χρόνος.

Είσαι ένας άνθρωπος που ξενύχτησες πολύ, που τα έκανες όλα πολύ.

Ναι. Και τα βαρέθηκα.

Στα ’90s τα μοντέλα ήταν οι απόλυτοι celebrities. Ποια εικόνα σού έρχεται αμέσως στο μυαλό μιλώντας για εκείνη την εποχή;

Τα ’90s ήταν μια καλή εποχή για τα κλαμπ. Δεν θα ξεχάσω ποτέ το Αμφιθέατρο του Βασίλη Τσιλιχρήστου. Ήταν ο ναός όλων των κλαμπ. Ανεβαίνοντας τα σκαλιά και μπαίνοντας στον χώρο, ξεκινούσες να νιώθεις δέος. Έχω περάσει πολλά ξενύχτια μου εκεί, έχω τρομερές αναμνήσεις, διασκέδαζα πολύ συχνά με τον Thierry Mugler. Πήγαινα στη 1.00 μετά τα μεσάνυχτα και έφευγα στις 6.00 το πρωί. Όταν ήμουν 20 και έπαιζα επαγγελματικά μπάσκετ, πήγαινα στο Αμφιθέατρο, έφευγα από εκεί το πρωί, πήγαινα κατευθείαν στην προπόνηση και κοιμόμουν το μεσημέρι. Υπήρχε μια περίοδος που το έκανα αυτό σχεδόν καθημερινά. Αλλά εξαντλήθηκα γρήγορα και δεν το ξαναέκανα!

Νιώθεις ότι σε αντιμετωπίζουν συχνά σαν το κρυφό αντικείμενο του πόθου;

Νιώθω ότι υπάρχει αποδοχή. Έχω μεγαλώσει κυριολεκτικά μέσα σε αυτό τον χώρο, οπότε έχω μάθει να ζω με αυτό. Είναι κάτι που συνηθίζεται.

Σε ενοχλεί καμιά φορά;

Όχι, είναι κολακευτικό.

Υπήρχαν φάσεις που ένιωθες πως ήθελες να τους ευχαριστήσεις όλους;

Υπήρξαν, αλλά δεν έφτασα σε σημείο να νιώσω σαν τη Βουγιουκλάκη, την απόλυτη σταρ της Ελλάδας. Υπάρχουν στιγμές που αισθάνεσαι ΟΚ. Είναι ένα επάγγελμα που σου δίνει πολλές χαρές, σου χαρίζει αυτοπεποίθηση, μπορείς να βγάλεις χρήματα. Υπάρχουν και μέρες που νιώθεις να χάνεις προσωπικές στιγμές. Υπάρχουν πολλές αντιθέσεις σε αυτό. Μπορεί να είσαι έξω, να μιλάς με όλους και να σου λένε υπέροχες κουβέντες και όταν πηγαίνεις σπίτι να αντιμετωπίζεις απότομα μια τεράστια μοναξιά.

Έχει τύχει να μπεις σε έναν χώρο και να μη σε αναγνωρίσουν;

Είναι πολύ λίγες φορές. Στο εξωτερικό το απολαμβάνω πάρα πολύ αυτό. Είναι και ένας από τους λόγους που μου αρέσει να ταξιδεύω. Μου δίνει ελευθερία.

Στο φλερτ από άντρες πώς αντιδράς;

Είμαι straight, αλλά δεν με ενοχλεί το φλερτ από άντρες. Ο θαυμασμός είναι υπέροχος όταν συμβαίνει, σε όποια μορφή.

Σε έχουν φέρει σε πιο δύσκολη κατάσταση άντρες ή γυναίκες;

Οι γυναίκες, νομίζω.

Εσύ φλερτάρεις;

Ναι, φλερτάρω. Εντάξει, προσπαθώ να είμαι διακριτικός. Αν μου αρέσει κάποια κοπέλα, θα κάνω κίνηση. Δεν είμαι από εκείνους που περιμένουν να τους έρθει.

Και μέσω Instagram;

Επικοινωνώ μέσω Instagram, αλλά νιώθω πως είναι από τους λόγους που το φλερτ και οι πράξεις ρομαντισμού έχουν τόσο περιοριστεί. Στο Instagram βλέπουμε συνήθως μια ψεύτικη εικόνα, ή την καλύτερη λήψη του συνομιλητή μας, αλλά για να μας τραβήξει το ενδιαφέρον, πρέπει να γνωρίσουμε τον χαρακτήρα. Εκεί είναι το δύσκολο.

READ MORE

LATEST NEWS