LIFESTYLE

Survivor All Star - Καρολίνα Καλύβα: «Δεν έχω μετανιώσει για τίποτα» - Τι είπε για Μπο και Ελευθερία Ελευθερίου - Βίντεο

Lifenews

«Στεναχωρήθηκα που έφυγα»

Για την Ελευθερία Ελευθερίου και τη φημολογούμενη σχέση της με τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη εκτός Survivor All Star πήρε θέση η Καρολίνα Καλύβα.

Μιλώντας στην εκπομπή «Γεια σου» και τον δημοσιογράφο, Κωνσταντίνο Αρτσίτα, η Καρολίνα ξεκαθάρισε: «Δεν είχα ιδέα για την Ελευθερία Ελευθερίου και δεν με αφορά κιόλας. Είναι κάτι που, αν υφίσταται, ανήκει στο παρελθόν του. Από τη στιγμή που δεν ανέφερε κάτι, ξέροντας πως από τη δική μου πλευρά υπάρχει τόσο βαρύ, η λογική λέει ό,τι θα έλεγε αντίστοιχα και για εκείνον. Δεν ειπώθηκε ποτέ τίποτα».

Όταν στη συνέχεια η Καρολίνα ρωτήθηκε πώς θα αντιδράσει αν μπει η Ελευθερία Ελευθερίου στο Survivor All Star και φιληθεί με τον Μάριο Πρίαμο, η ίδια σχολίασε: «Όλα συμβαίνουν στη ζωή, από τη στιγμή που υπάρχει καλή πρόθεση δε μπορείς να κάνεις κάτι. Θα στεναχωρηθείς αλλά δε θα αγριέψεις. Γιατί είναι κάτι που συμβαίνει και δεν το κάνω ως αντίποινα.

Και παντρεμένος να είσαι αν σου συμβεί κάτι έντονο στη ζωή σου, πρωτόγνωρα συναισθήματα και λες “πάω, αξίζει, γιατί έτσι νιώθω”, προχωράς. Ναι, να υπάρχει το ξεκαθάρισμα, αλλά δεν μπορείς να το αποτρέψεις. «Ο Μάριος δεν μου είπε να μεταφέρω κάτι στον Μπο. Ο Μπο είναι δικός μου λογαριασμός».

«Δεν έχω μετανιώσει για τίποτα, το μόνο μου μέλημα ήταν να το μάθει όσο πιο γρήγορα γίνεται ο Μπo»

«Στεναχωρήθηκα που έφυγα, γιατί άφησα πίσω μου ανθρώπους που αγαπώ. Πρώτα απ’ όλους πήρα τηλέφωνο τη Σοφιάνα. Δεν έχω μετανιώσει για τίποτα. Η ψήφος εναντίον μου δεν ήταν δίκαιη, γιατί δεν ήταν αγωνιστική αλλά ο κόσμος ψηφίζει τη στιγμή. Όταν βλέπεις μια αγάπη να ανθίζει, να φτιάχνεται, να δημιουργείται, κάποιοι δεν το αγκαλιάζουν και δεν το θέλουν, γιατί μπορεί να είναι και απειλή.

Το μόνο μου μέλημα και το έλεγα και στον Μάριο, είναι να το μάθει όσο πιο γρήγορα γίνεται ο Μπο. Τίποτα άλλο. Το τι λέει ο κόσμος έξω, αφορά εκείνον. Όταν κάνεις κάτι που είναι αληθινό και από μέσα σου, είσαι έτοιμος να αντιμετωπίσεις το καθετί.

Σίγουρα θα μιλήσω στον Μπο, δε θα το αφήσω έτσι. Τι; Θα με σκοτώσει; Ο χρόνος τα γιατρεύει όλα, ο χρόνος τα δείχνει όλα. Ο Μάριος στην αποχώρησή μου ήταν πάρα πολύ διακριτικός, είχε μεγάλη ψυχραιμία. Μου έδωσε κάτι ο Μάριος πριν αποχωρήσω. Εσύ τι λες να μείναμε στην τυπικούρα; Εντάξει όσο μπορέσαμε αποχαιρετηθήκαμε, είπαμε κάποια πράγματα πριν βγω» τόνισε η Καρολίνα Καλύβα.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα εδώ.

READ MORE

LATEST NEWS