LIFESTYLE

Σάκης Τανιμανίδης και Χριστίνα Μπόμπα: Πήγαν για πικ νικ στην έρημο

Lifenews

Δείτε βίντεο από το ταξίδι τους στη Σαουδική Αραβία

Ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα ταξίδεψαν στη Σαουδική Αραβία και μοιράστηκαν με τους διαδικτυακούς φίλους τους, βίντεο από τη βόλτα τους στην έρημο.

Όπως φαίνεται από τα κλιπ που ανάρτησε η Χριστίνα Μπόμπα στο προφίλ που διατηρεί στο Instagram, οι δυο τους μαζί με την παρέα τους, έφτασαν ως την κορυφή της ερήμου και απήλαυσαν ένα οργανωμένο πικ νικ με καλάθι και τραπεζομάντηλο.

Σε ένα από τα κλιπ που ανάρτησε στον λογαριασμό της, η Χριστίνα Μπόμπα έγραψε: «Πικ νικ στην έρημο».

Σε άλλο βίντεο, εμφανίζεται η ίδια να περπατά ξυπόλητη στην έρημο, με ένα μαύρο φόρεμα, ενώ παράλληλα ανεμίζει ένα μαντήλι από τούλι.

Δείτε τις αναρτήσεις της

 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Christina Bompa Tanimanides (@chrismpo)

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Christina Bompa Tanimanides (@chrismpo)

«Θα ήθελα πολύ ένα μωρό ακόμη»

Το ταξίδι του ζευγαριού έρχεται μόλις έναν μήνα μετά τις δηλώσεις της Χριστίνας Μπόμπα, η οποία ανέφερε ότι θα ήθελε να αποκτήσουν με τον παρουσιαστή ένα ακόμη παιδί.

Μιλώντας στο περιοδικό HELLO, αναφέρθηκε στις εξωσωματικές που έκανε για να αποκτήσει τις δίδυμες κόρες της, αλλά και στο ενδεχόμενο της υιοθεσίας.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Christina Bompa Tanimanides (@chrismpo)

«Προσπαθούσαμε πολύ καιρό και το θέλαμε τόσο πολύ. Όταν γέννησα, δεν μπορώ να πω ότι όλα ήταν ρόδινα. Μια γυναίκα, σε αυτήν τη φάση της ζωής της, περνά πολλές ορμονικές αλλαγές και έχει τεράστια ευθύνη. Αλλάζει εντελώς η ταυτότητα της. Προσωπικά, ενώ ένιωθα ευτυχία που είχα τις μικρές, παράλληλα, κάποια βράδια, μπορεί και να έκλαιγα. Ήταν οι ορμόνες; Ήταν οι ευθύνες; Ήμουν πολύ φορτισμένη συναισθηματικά, είχαν αλλάξει το σώμα και η ζωή μου. Δεν ήξερα πως θα τις θηλάσω και πως θα κοιμηθώ. Για δύο μήνες ήμουν σα φυτό – χαρούμενο φυτό. Είχα διακυμάνσεις και δεν επικοινωνούσα με τον κόσμο. Όταν ήμουν με φίλους, εκείνη συζητούσαν κι εγώ ασχολούμουν με τα κορίτσια. Κοιμόμουν για ένα τέταρτο και πεταγόμουν» είπε αρχικά. Στην πορεία ανέφερε πως είχαν σκεφτεί το ενδεχόμενο της υιοθεσίας και αποκάλυψε ότι θα ήθελε ακόμη μία κόρη.

READ MORE

LATEST NEWS