LIFESTYLE

Απασφάλισε ο Γιώργος Λιανός: «Η παραγωγή του Survivor βρήκε παίκτη κάτω απ’ τα σανίδια»

Lifenews

Απίστευτη αποκάλυψη

Στην πρωινή ραδιοφωνική εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου στον Sfera 102,2 βγήκε τηλεφωνικά σήμερα ο Γιώργος Λιανός από τον Άγιο Δομίνικο.

Ο γνωστός παρουσιαστής του Survivor All Star μίλησε για τις εξελίξεις που έρχονται στο ριάλιτι επιβίωσης, ενώ μάλιστα αποκάλυψε ένα ακραίο περιστατικό με πρωταγωνιστή έναν από τους παίκτες.

Αρχικά ανέφερε: «Μπαίνει την Κυριακή ο Σώζων Παλαίστρος Χάρος. Η Ειρήνη Παπαδοπούλου έκανε ένα post αλλά δεν ξέρω κάτι. Το κάστιγνκ θα κλείσει σε λίγες μέρες, γιατί θέλουν να βάλουν όλο τον κόσμο μέσα όσο πιο γρήγορα γίνεται, για να μην υπάρχει το στοιχείο της αδικίας: αυτό που μπαίνουν κάποιοι μετά από 3-4 μήνες και οι υπόλοιποι έχουν φάει όλο το παλούκι».

Ο ίδιος συνέχισε λέγοντας: «Είναι λίγο δύσκολοι οι παίκτες τώρα. Ξέρουν τα κατατόπια, πώς να κλέψουν… είμαστε λίγο συνέχεια «μη, μη, μη». Είναι δύσκολα διαχειρίσιμοι αλλά το καταλαβαίνουν ότι πρέπει να συμμορφωθούν με τους κανόνες. Κι εμείς ξέρουμε ότι θα προσπαθήσουν να κάνουν τα πάντα, οπότε είμαστε προσεκτικοί, κλειδώνουμε πράγματα».

Τέλος ο Γιώργος Λιανός δεν δίστασε να αποκαλύψει το τρικ που σκαρφίστηκε ένας εκ των παικτών στο Survivor, προκειμένου να κλέψει φαγητό, χωρίς ωστόσο να αποκαλύψει το όνομα του.

Δες το βίντεο:

READ MORE

LATEST NEWS