LIFESTYLE

Kαρολίνα Καλύβα: Χείμαρρος για τη σχέση της με τον Bo - «Ευτυχώς που το έμαθε όσο πιο γρήγορα γινόταν»

LifenewsTeam

Μιλάει για πρώτη φορά για τη σχέση τους

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στο «Πρωινό Μας» με τη Φαίη Σκορδά παραχώρησε η Καρολίνα Καλύβα, μετά την αποχώρηση της από το Survivor All Star.

Το πρωί της Παρασκευής 27 Ιανουαρίου προβλήθηκε αναλυτικά η συνέντευξη με την πρώην παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης να προχώρησε σε αποκαλύψεις.

Η ίδια κλήθηκε να απαντήσει και για τη σχέση της με τον BO και απόλυτα συνειδητοποιημένη έβαλε τα πράγματα στη θέση τους.

Αρχικά ανέφερε: «Με τον BO ήμασταν μαζί περίπου έναν μήνα. Ήταν αρκετά έντονο αυτό που είχαμε. Τις τελευταίες ημέρες προβλήθηκε στα social media, ήξερα ότι θα έχω τη στήριξή του με κάποιον τρόπο γιατί δεν το κρατούσαμε κρυφό. Ο BO είναι από τους λίγους ανθρώπους που έχει από τις καλύτερες καρδιές εκεί έξω. Δεν με ενόχλησε που ο BO δημοσιοποίησε τη σχέση μας, ήταν κάτι που είχα δεχτεί κι εγώ η ίδια από την αρχή», ενώ πρόσθεσε πως θα ήταν θείο δώρο αν έμπαινε ο BO στο ριάλιτι.

Ακολούθως συνέχισε λέγοντας: «Θα ήταν σαν θείο δώρο γιατί θα μπορούσα να του μιλήσω και να του ξεκαθαρίσω face to face κάποια πράγματα. Είναι στενάχωρο όλο αυτό και δεν αξίζει σε κανέναν να πληγώνεται με αυτόν τον τρόπο. Η ζωή τα έφερε έτσι να γίνουν έτσι. Είναι λογικό να έχει λήξει η σχέση μου με τον BO. Αμέσως με το που ακούσαμε την ανακοίνωση, το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα ήταν ότι ευτυχώς που το έμαθε όσο πιο γρήγορα γινόταν… Ο BO ήταν φίλος με τον Μάριο, το γνωρίζω αυτό.

Ό,τι έγινε στο παιχνίδι είχε στο τιμόνι του πλοίου η παραγωγή και για μένα καλώς το έκανε, τώρα το πώς θα το διαχειριστώ εγώ είναι κάτι που θα κρατήσω στα προσωπικά μου αρχείο. Χαίρομαι που είπε ότι δεν θα μου δώσει δεύτερη ευκαιρία, γιατί αν μη τι άλλο ο BO είναι ένας άνθρωπος που έχει από τις καλύτερες καρδιές εκεί έξω και είναι νοήμων. Η κάθε παρεξήγηση λύνεται με τον σωστό λόγο».

Δες το βίντεο:

READ MORE

LATEST NEWS