LIFESTYLE

Η μητέρα της Καρολίνας Καλύβα «αδειάζει» τον BO – «Δεν με βρίσκει σύμφωνη. Με ενόχλησε πολύ» (Βίντεο)

Lifenews

Όσα αποκάλυψε στη Φαίη Σκορδά

Στο «Πρωινό Μας» με τη Φαίη Σκορδά βρέθηκε καλεσμένη το πρωί της Παρασκευής 27 Ιανουαρίου, η μητέρα της Καρολίνας Καλύβα, Ζωή, η οποία μίλησε για όλα όσα αφορούν την κόρη της.

Συγκεκριμένα η μητέρα της πρώην παίκτριας του Survivor αποδόμησε αρκετά πράγματα από όσα είχε πει ο ΒΟ σε τηλεοπτική του εμφάνιση πριν από λίγες ημέρες.

Συγκεκριμένα ανέφερε: «Η πρώτη επαφή που είχα με τον BO ήταν διαδικτυακά, που μου έγραψε ότι η Καρολίνα μου είπε ότι εσείς κι ο Πίτερ είστε το μοναδικό της στήριγμα. Αυτή ήταν η πρώτη μας επικοινωνία. Η Καρολίνα μου είπε ότι δεν θέλω να μιλάς καθόλου με τον BO, όσο θα είναι στο παιχνίδι. Αρνήθηκε να μπει στο πρώτο έπαθλο επικοινωνίας, που του πρότεινε.

Πήρε γραμμή κόκκινη ο BO. Δεν είχα καμία συνάντηση με τον Μπο στο σπίτι. Τώρα με το αυτοκίνητο. Ήμουν στενοχωρημένη γιατί η Σοφιάνα είπε την σχέση της κόρης μου με τον BO, βγήκε ο BO και γνωστοποίησε την σχέση τους και δεν με βρίσκει σύμφωνη. Με ενόχλησε πολύ, δεν μου αρέσει η προβολή.

Τον πήρα τηλέφωνο και του είπα άλλη φορά δεν θα προβάλεις ποτέ αυτό με την Καρολίνα. Η Καρολίνα πήγε εκεί για το αγωνιστικό μέρος του Survivor All Star και δεν χρειάζεται επάνδρωση περιμετρικά σε την να προχωρήσει μόνη της στο παιχνίδι».

Δες το βίντεο:

READ MORE

LATEST NEWS