HOLLYWOOD NEWS

Gerard Piqué: Όταν η μητέρα του άρπαξε από το πρόσωπο τη Shakira και της έκανε νόημα να σωπάσει

Lifenews

Το video κάνει το γύρο του διαδικτύου

Το γύρο του διαδικτύου κάνει τις τελευταίες ώρες ένα βίντεο που δείχνει τη μητέρα του Gerard Piqué, να κάνει σκήνη στην πρώην νύφη της, Shakira.

Ο γνωστός ποδοσφαιριστής και η Κολομβιανή τραγουδίστρια χώρισαν πριν έξι μήνες ύστερα από 11 χρόνια κοινής πορείας, ένα γάμο και δύο παιδιά.

Η είδηση του χωρισμού τους ξάφνιασε τους χιλιάδες θαυμαστές τους, ενώ οι απιστίες του Gerard Piqué είδαν το φως της δημοσιότητας, γεγονός που λειτούργησε αρνητικά για εκείνον.

Η σχέση της Shakira ωστόσο με την πεθερά της φαίνεται πως δεν ήταν και οι καλύτερες, όπως διαπιστώσαμε από ένα βίντεο που έγινε viral από το 2017! Στο εν λόγω βίντεο βλέπουμε τη μητέρα του Gerard Piqué να επικρίνει με άσχημο τρόπο τη Shakira, ενώ μάλιστα σε κάποια φάση, την αρπάζει στο πρόσωπο και της κάνει νόημα να μη μιλά.

Το βίντεο, σύμφωνα με το ισπανικό περιοδικό Hola!, είναι τραβηγμένο από την εκδήλωση La Festa de l’Esport Catala, στη Βαρκελώνη, το 2017, όπου όλοι μαζί είχαν παρευρεθεί εκεί.

Μόλις όμως αντιλαμβάνεται πως οι κάμερες καταγράφουν το περιστατικό, αλλάζει ύφος και, αφού της χαμογελά, την πιάνει από τον ώμο, ενώ γενικότερα η συζήτηση μόνο φιλική δεν ήταν.

Δες το βίντεο:

READ MORE

LATEST NEWS