LIFESTYLE

Φειδίας Παναγιώτου: Το αστρονομικό ποσό που χρεώνει για κάθε βίντεο 30 δευτερολέπτων στο TikTok

Lifenews

Είναι πολλά τα λεφτά… μάθε τον πενταψήφιο αριθμό

Στην Κύπρο βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες ο Κύπριος TikToker Φειδίας Παναγιώτου, ο οποίος τις τελευταίες ημέρες βρέθηκε στο προσκήνιο, μετά τη συνάντηση που είχε με τον Elon Musk και την αγκαλιά που του έδωσε στην Αμερική!

Ο γνωστός youtuber και TikToker με τα εκατομμύρια views στα κοινωνικά του δίκτυα, είναι σίγουρα ένας από τους πιο δυνατούς χρήστες στις διάσημες πλατφόρμες, που όπως έκανε γνωστό αμείβεται με πολλά χρήματα για κάθε του ανάρτηση!

Μιλώντας στο « Μέρα Μεσημέρι» με τον Νικήτα Κυριάκου, μεταξύ άλλων μίλησε για τη γνωριμία του με τον Elon Musk αλλά και το ποσό που χρεώνει για κάθε βίντεο 30 δευτερολέπτων στο TikTok του.

Ο 22χρονος TikToker ανέφερε πως κάνει το χόμπι του επάγγελμα, ενώ διαθέτει μια ομάδα από 7 άτομα που τον βοηθούν στα βίντεο του και όχι μόνο.

Ο ίδιος μάλιστα αποκάλυψε πως για κάθε βίντεο χρεώνει 20 χιλιάδες ευρώ, ξεκαθαρίζοντας πως: «Για να κάνω μια διαφήμιση σε ένα βίντεο μου για 30 δευτερόλεπτα, πληρώνομαι 20 χιλιάδες ευρώ και γενικά περίπου βγάζουμε γύρω στις 50 χιλιάδες τον μήνα, αλλά η μάμμα μου είπε μου ''Πρέπει να εξήγας. Βγάζεις 50 χιλιάδες, αλλά πρέπει να εξηγάς πώς έχεις έξοδα, υπαλλήλους...''. Το επισημάνω, για να μη μου θυμώνει η mommy μου».

Δες το βίντεο:

READ MORE

LATEST NEWS