LIFESTYLE

Ξέσπασε ο αδελφός της Καρολινας Καλύβα μετά την αποχώρηση της - «Κακοσκηνοθετημένη ταινία»

Lifenews

Δες την ανάρτηση της

Εκτός Survivor All Star βρίσκεται τις τελευταίες ώρες η Καρολίνα Καλύβα η οποία όπως φαίνεται δεν έπεισε το τηλεοπτικό κοινό και βρέθηκε εκτός ριάλιτι επιβίωσης.

Πολλοί σχολιάζουν πως τα πλάνα με τον Μάριο Πρίαμο και τα τρυφερά τους ενσταντανέ φαίνεται να λειτούργησαν αρνητικά και το τηλεοπτικό κοινό έστειλε στο σπίτι της, την παίκτρια της Μπλε ομάδας.

Λίγη ώρα μετά ήταν ανακοίνωση της αποχώρησης της Καρολίνας Καλύβα, ο αδελφός της, Παναγιώτης Καλύβας και η μητέρα της, Ζωή Πολυχρονίδου προχώρησαν σε αναρτήσεις υποστήριξης στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Instagram.

Αρχικά η μητέρα της Καρολίνας δημοσίευσε ένα στιγμιότυπο, γράφοντας: «Η νίκη σου στην αήττητη Δαλάκα, τον 10ο πόντο και τάισες μετά από 8 χαμένα έπαθλα φαγητού ο καλύτερος πόντος στο Survivor. Τώρα φύγε όπως πρέπει και άστους να ασχολούνται με αυτά που ξέρουν. Άστους να πατάνε επάνω σου πάλι επάνω είσαι».

Ο αδερφός της, Παναγιώτης στη δική του ανάρτηση έγραψε: «Έφερες το 10 γιατί είσαι αυτή που είσαι και που ξέρουμε όλοι. Πάντα δίκαιη και πάντα αληθινή. Με το κεφάλι φιλά μια ζωή. Άσε να σε πολεμάνε και να νομίζουν ότι κάτι κάνουν. Μιας και δεν μιλάμε για παιχνίδια αλλά για κακοσκηνοθετημένη “ταινία”. Εσύ είσαι αθλήτρια. Για πάντα δίπλα σου. Μόνο αγάπη και θαυμασμό για σένα».

READ MORE

LATEST NEWS