LIFESTYLE

Το κοινό έδιωξε την Καρολίνα από το Survivor All Star - Η αμήχανη αντίδραση του Πρίαμου (Βίντεο)

LifenewsTeam

Δες το απόσπασμα

Η Καρολίνα Καλύβα είναι η παίκτρια που αποχώρησε το βράδυ της Τετάρτης, 25 Ιανουαρίου από το Surivor All Star, ξαφνιάζοντας τους περισσότερους με το αποτέλεσμα.

Η παίκτρια τις τελευταίες ημέρες είδε το πρόσωπο της να πρωταγωνιστεί παντού, μετά τα πλάνα που κυκλοφόρησαν με τα τρυφερά ενσταντανέ με τον Μάριο Πρίαμο και όσα ακολούθησαν με τις αποκαλύψεις για την προσωπική της ζωή εκτός παιχνιδιού και τη σχέση της με τον ράπερ BO.

Η ίδια ανέφερε κατά την αποχώρηση της: «Ήταν ένα σύντομο ταξίδι αλλά είμαι ευγνώμων που βρέθηκα ανάμεσα σε αυτά τα πρόσωπα. Παίρνω μαζί μου ωραίες αναμνήσεις που θα τις έχω μαζί μου μέχρι τον τελικό. Θα μου λείψουν οι στίβοι μάχης πρώτα γιατί αυτός είναι ο λόγος που ήρθα και μετά τα πρόσωπα που είναι εδώ» είπε η ίδια ενώ όταν έδωσε το λόγο ο παρουσιαστής στον Μάριο Πρίαμο εκείνος είπε με μεγάλη αμηχανία: «Έτσι είναι οι κανόνες του παιχνιδιού. Όλοι θα βρεθούμε σε αυτήν την θέση και θα κριθούμε. Πρέπει να προχωρήσεις στο παιχνίδι και δυστυχώς κάθε ομάδα είτε οι κόκκινοι είτε οι μπλε θα αποχωριζόμαστε έναν παίκτη».

Δες το απόσπασμα:

READ MORE

LATEST NEWS