LIFESTYLE

MasterChef: Ο αδερφός του Βαλάντη εντυπωσίασε τους κριτές και ξέσπασε σε κλάματα

Lifenews

Τι συνέβη;

Στις auditions του MasterChef είδαμε το βράδυ της Τρίτης, 24 Ιανουαρίου τον αδερφό του Βαλάντη, τον Παναγιώτη Αυγενικό, ο οποίος εντυπωσίασε τους κριτές με το πιάτο του!

Ο 40χρονος σεφ από τη Ρόδο ετοίμασε για τους Σωτήρη Κοντιζά, Λεωνίδα Κουτσόπουλου και Πάνο Ιωαννίδη πουρέ σελινόριζας, χτένια σοτέ κι αρακά γιαχνί με βραστά χόρτα, δημιουργώντας αρκετά θετικές εντυπώσεις.

Μιλώντας στην κάμερα ο ίδιος βούρκωσε μιλώντας για τα δύο του παιδιά, που έχει τεράστια αδυναμία που λόγω δουλειάς δεν τα βλέπει όσο θα ήθελε.

Ακολούθως ο Παναγιώτης Αυγενικός αποκάλυψε ότι είναι ο αδερφός του γνωστού τραγουδιστή, Βαλάντη λέγοντας χαρακτηριστικά: «Αποφεύγω να το αναφέρω ότι αδερφός μου είναι ο Βαλάντης ο τραγουδιστής. Δεν είναι ότι ντρέπομαι για αυτό, ίσα ίσα που είμαι περήφανος που έχει κάνει αυτήν την καριέρα κι είναι αυτός που είναι, αλλά επειδή έχω νιώσει λίγο… σκιά από όλο αυτό, θέλω πρώτα να γνωρίσουν εμένα, να αγαπήσουν εμένα και μετά έρχονται οι υπόλοιπες πληροφορίες».

Τέλος ο ίδιος κατάφερε να πάρει τη λευκή ποδιά και να μπει απευθείας στο σπίτι του MasterChef, ξεσπώντας σε δάκρυα. Όπως ανέφερε αυτό είναι πολύ σημαντικό καθώς θέλει ο πατέρας του να τον επιβραβεύσει, κάτι που δεν έκανε ποτέ!

Δες το βίντεο:

Από την πλευρά του ο Βαλάντης φανερά συγκινημένος κατά τη διάρκεια της προβολής του επεισοδίου δημοσίευσε τρυφερά στιγμιότυπα για τον αδερφό του. 

 

READ MORE

LATEST NEWS