LIFESTYLE

Survivor All Star: Αυτή είναι η καλλονή σύντροφος του Γιώργου Κόρομι – Δες τους μαζί σε τρυφερά στιγμιότυπα

Lifenews

Δες τις φωτογραφίες

Στο Survivor All Star μπήκε πριν από λίγα 24ωρα ο Γιώργος Κόρομι, ο οποίος μπήκε για να ενισχύσει την ομάδα των κόκκινων.

Ο Κόρο όπως τον αποκαλούν οι περισσότεροι, ξεχώρισε από την πρώτη στιγμή, ενώ πριν από δύο χρόνια κατάφερε να φτάσει στην τελική 4αδα.

Το όμορφο μοντέλο και επιχειρηματίας στην προσωπική του ζωή είναι ευτυχισμένος στο πλευρό της Τίνας, που είναι μαζί τα τελευταία χρόνια.

Μιλώντας ο Γιώργος Κόρομι στο περιοδικό OK! είχε αποκαλύψει για τη γνωριμία τους, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Είχε έρθει στο μαγαζί που διαθέτω στο κέντρο της Αθήνας με χυμούς, καφέ και είδη υγιεινής διατροφής. Ξεκινήσαμε να μιλάμε επειδή έχουμε τον ίδιο τρόπο ζωής και γίναμε φίλοι. Ουσιαστικά π σχέση ήρθε τέσσερα χρόνια μετά. Περάσαμε καραντίνα, περάσαμε Survivor συνεχίζουμε.

Η Τίνα είναι ένας άνθρωπος που με καταλαβαίνει και δεν λειτουργεί παρασιτικά. Το λέω αυτό γιατί ξέρω πολλές σχέσεις που είναι παρασιτικές. Εγώ δεν έψαχνα το άλλο μου μισό. Έψαχνα έναν ολοκληρωμένο άνθρωπο, που έχει τη δουλειά του, το σπίτι του και ψάχνει έναν άλλο ολοκληρωμένο άνθρωπο για να κάνει μια σχέση».

Μέσα από τις αναρτήσεις τους βλέπουμε πως περνούν πολύ χρόνο μαζί, κάνοντας εκδρομές, ταξίδια, ενώ είναι πιο ερωτευμένοι από ποτέ.

Δες φωτογραφίες:

READ MORE

LATEST NEWS