ΖΏΔΙΑ

Αυτά είναι τα 6 πιο τυχερά ζώδια στον έρωτα για τον Φεβρουάριο του 2023

Lifenews

Είσαι μέσα σε αυτά;

Η πορεία της Αφροδίτης από το ζώδιο του Ιχθύ αναμένεται να αναθερμάνει τις σχέσεις, να τονώσει την ανάγκη για συντροφικότητα και να προσφέρει στιγμές γεμάτες ρομάντζο, τρυφερότητα, ζεστασιά.

Η αστρολόγος Αθηνά Βαγενά αποκαλύπτει πως από τις 20 Φεβρουαρίου το πέρασμά της Αφροδίτης στον Κριό και η συμπόρευσή της με τον Δία, αναμένεται να σκορπίσει τον ενθουσιασμό, ενώ δεν θα λείψουν και οι ευκαιρίες για νέους έρωτες.

Αναλυτικά αυτά είναι τα 6 ζώδια που θα είναι τυχερά μέσα στον Φεβρουάριο στον τομέα του... έρωτα!

Ζυγός
Τα αισθηματικά σου βρίσκονται σε μία πολύ καλή πορεία και το πλανητικό σκηνικό σου εγγυάται ότι ο Φεβρουάριος θα είναι μήνας σταθμός για την αισθηματική σου ζωή! Ως τις 5 του μήνα, ένα νέο αισθηματικό ξεκίνημα ή μία ερωτική ανανέωση προβλέπονται για σένα που έχεις γεννηθεί 23-27 Σεπτεμβρίου! Στην πορεία του μήνα, ο Δίας από τον Κριό, προσφέρει ευκαιρίες για ανάπτυξη σχέσεων, δέσμευση, συντροφικότητα ή ακόμα και την προοπτική ενός γάμου και όλα αυτά είναι πολύ πιο πιθανά για σένα που έχεις γεννηθεί από τις 28/9-4/10 όπου η κατάσταση της προσωπικής σου ζωής και των αισθηματικών αλλάζει άρδην… Η πορεία του Κρόνου από τον Υδροχόο σε βοηθά να συγκροτήσεις πιο ώριμα και υπεύθυνα τις σχέσεις σου αξιοποιώντας τη γνώση και την εμπειρία που έχεις αποκομίσει ως σήμερα, αυτό σε βοηθά να δεσμευτείς ουσιαστικά! Πιο τυχερές στιγμές αναμένονται από τις 20 Φεβρουαρίου και έπειτα!

Τοξότης
Ανήκεις στα τυχερά ζώδια στον έρωτα για το 2023 και ο Φεβρουάριος αναμένεται να είναι μήνας «κλειδί» για να μπορείς να απολαύσεις αυτή την αισθηματική εύνοια που δέχεσαι! Πιο τυχερός ωστόσο θα σταθείς εσύ που έχεις γεννηθεί 28/11 έως και 4/12. Στο ξεκίνημα του μήνα δεν λείπουν οι ευκαιρίες νέων γνωριμιών, τα χαρούμενα νέα, τα φλερτ, οι στιγμές ανανέωσης που σου αλλάζουν το μυαλό και τις διαθέσεις. Ενισχύεται περισσότερο η ανάγκη σου να δώσεις αλλά και να λάβεις αγάπη, ζεστασιά, ενώ τα συμβάντα του μήνα επιταχύνουν τις ερωτικές εξελίξεις. Πιο τυχερός θα σταθείς ωστόσο από τις 20 του μήνα όπου θα περάσει και η Αφροδίτη στο ζώδιο του Κριού, όπου μαζί με τον Δία σου προσφέρουν νέες προοπτικές και μεγάλο ενθουσιασμό στα ερωτικά!

Κριός
Είναι γεγονός ότι είσαι ο πρωταγωνιστής της περιόδου αλλά και του Φεβρουαρίου, με βασική σου ανάγκη να πας μπροστά, να πας παρακάτω, να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα, να ανανεώσεις την ζωή σου αλλά και τα αισθηματικά σου! Με τις ευεργεσίες του Δία από το ζώδιο σου αυτό είναι εφικτό, αφού παρουσιάζονται ευκαιρίες στα αισθηματικά σου που σε κάνουν να ξεφεύγεις από την αδράνεια ή ακόμα και από την ρουτίνα! Οι εξελίξεις του Φεβρουαρίου είναι ταχύτατες, τόσο γιατί και εσύ ο ίδιος είσαι παραπάνω δραστήριος, κυνηγάς αυτό που ποθείς, όσο και γιατί σου δίνονται ευκαιρίες για να κατακτήσεις αυτό που έχεις βάλει στόχο! Όλη η πορεία του μήνα ξυπνά μέσα σου συναισθήματα που είχες καλά κρυμμένα και προσφέρει και ευκαιρίες για έρωτα, πιο τυχερό αναμένεται να είναι το διάστημα από τις 20 Φεβρουαρίου και έπειτα! Ακόμα πιο «τυχερός» στα ερωτικά θα είσαι αυτό το μήνα εσύ που είσαι Κριός και έχεις γεννηθεί από 26 Μαρτίου έως και 2 Απριλίου!

Ιχθύς
Έλκεις σαν μαγνήτης αυτό που θέλεις αγαπημένε μου Ιχθύ τον Φεβρουάριο και με την Αφροδίτη να κινείται στο ζώδιο σου ξυπνά και πάλι μέσα σου η επιθυμία για έρωτα, αλλά και για σχέση! Νιώθεις πιο ποθητός, ερωτικός, ανεβαίνει η αυτοπεποίθησή σου, έχεις τις κατακτήσεις σου, αν είσαι ελεύθερος κάνεις μία γνωριμία εντελώς ξαφνικά και απρόσμενα, ενώ δεν θα λείψουν και οι στιγμές που θα νιώσεις ότι η αισθηματική σου ζωή μπαίνει σε μία αναγεννησιακή περίοδο! Ως τις 20 Φεβρουαρίου οι ευκαιρίες για να περάσεις καλά στα αισθηματικά και για να νιώσεις τυχερός στον έρωτα δεν θα λείψουν, ενώ στις 20 του μήνα η Νέα Σελήνη στο ζώδιο σου προσφέρει και την ευκαιρία για την έναρξη μίας νέας σχέσης, ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί 20-25 Φεβρουαρίου!

Σκορπιός
Είσαι από τα ζώδια που έχεις περάσει δια πυρός και σιδήρου στα αισθηματικά σου και έχεις βιώσει πρόσφατα απογοητεύσεις! Ξέρω πως μόλις διαβάζεις ότι δέχεσαι εύνοια στα αισθηματικά για τον Φεβρουάριο κρατάς τις επιφυλάξεις σου και είσαι καχύποπτος κι όμως η Αφροδίτη από το ζώδιο των Ιχθύων και οι γωνίες που θα σχηματίσει με τον Ουρανό, τον Ποσειδώνα και τον Πλούτωνα αναμένεται να φέρουν την ερωτική αναγέννηση που σου αξίζει! Η Αφροδίτη από το ζώδιο της έξαρσης της θα επηρεάζει τον τομέα του ωροσκοπίου σου που συνδέεται με τον έρωτα, επομένως αναμένεται να δοθούν οι ευκαιρίες ερωτικής αναζωογόνησης, νέων φλερτ, εκπλήρωσης προσδοκιών, ανανέωσης αισθηματικής ενώ δεν θα λείψει το ρομάντζο, η τρυφερότητα και το συναίσθημα …

Παρθένος
Στο μεγαλύτερο μέρος του μήνα, η Αφροδίτη θα κινείται στο διαμετρικά απέναντι ζώδιο από το δικό σου, τον Ιχθύ κάνοντας τον έρωτα να έρχεται σε πρώτο πλάνο τον Φεβρουάριο! Η Αφροδίτη από τον τομέα των σχέσεων αναμένεται να αναθερμάνει την συντροφική σου ζωή, θα σε βοηθήσει να εξομαλύνεις τις συνθήκες στην σχέση σου, ενώ αν είσαι ελεύθερος δεν θα λείψουν και οι ευκαιρίες για μία νέα γνωριμία, που θα έχει ερωτική εξέλιξη! Ο ρομαντισμός, η τρυφερότητα και το συναίσθημα θα είναι στοιχεία τονισμένα στην πορεία του μήνα, το μόνο που χρειάζεται να προσέξεις και να αποφύγεις είναι την βιασύνη στις ερωτικές επιλογές και … την εξιδανίκευση! Μία καλή επιλογή συντρόφου μπορεί να φέρει την εκπλήρωση ονείρων και επιθυμιών, μία καλή επιλογή θα φέρει μία προσωρινή εύνοια η οποία θα οδηγήσει σε διάψευση!

READ MORE

LATEST NEWS