LIFESTYLE

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Ξεκαθαρίζει την αλήθεια για τη σχέση της με τον Κωνσταντίνο Βασάλο – «Είμαστε καλά»

Lifenews

Όσα αποκάλυψε στη Φαίη Σκορδά

Στο «Πρωινό Μας» με τη Φαίη Σκορδά βρέθηκε καλεσμένη σήμερα Τρίτη 24 Ιανουαρίου η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, λίγες ημέρες μετά την αποχώρηση της από το Survivor All Star.

Η γνωστή δημοσιογράφος μεταξύ άλλων σχολίασε τα όσα συμβαίνουν τις τελευταίες ημέρες στον Άγιο Δομίνικο, ενώ αναφέρθηκε και στην απόφασή της να μη μιλάει για την προσωπική της ζωή αλλά και στη σχέση της με τον Κωνσταντίνο Βασάλο.

Μάλιστα η Φαίη Σκορδά κατά τη διάρκεια της παρουσίας της Ευρυδίκης στο πλατό, αποκάλυψε πως δέχτηκε μηνύματα όπου τη ρωτούσαν να μάθουν ποια είναι τελικά η σχέση της με τον Κωνσταντίνο Βασάλο.

Από την πλευρά της η Φαίη Σκορδά τη ρώτησε ευθέως εάν έχει χωρίσει με τον Κωνσταντίνο Βασάλο, με την Ευρυδίκη Βαλαβάνη να ξεκαθάρισε την αλήθεια.

Χαρακτηριστικά ανέφερε: «Νομίζω ότι σήμερα έχω έρθει εδώ για να μιλήσω για τη συμμετοχή μου στο Survivor και όχι για τα προσωπικά μου. Το θέμα είναι ότι έχω και έχουμε αποφασίσει να μην μιλάμε για τα προσωπικά μας. Θα μου πεις ότι πριν ανεβάζαμε, κάναμε, δείχναμε… Οι άνθρωποι αλλάζουν, εξελισσόμαστε όλοι, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι έχει γίνει κάτι και δεν μιλάς. Είμαστε καλά».

Δες το απόσπασμα: 

READ MORE

LATEST NEWS