LIFESTYLE

Μιχάλης Χατζηγιάννης: Μιλάει για το ενδεχόμενο υιοθεσίας - «Είναι ευλογία» (Βίντεο)

Lifenews

Όσα αποκάλυψε για την προσωπική του ζωή

Στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα» και την Άννα Ζηρδέλη παραχώρησε συνέντευξη ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, όπου αναφέρθηκε στην προσωπική του ζωή, για την υιοθεσία αλλά και στο ενδεχόμενο να επιστρέψει στην τηλεόραση.

Αρχικά ο Κύπριος τραγουδιστής ανέφερε: «Πολλά μας πονάνε, αλλά τα κρύβουμε στο υποσυνείδητό μας. Είχα τη χαρά να νιώσω το συναίσθημα του έρωτα ολοκληρωτικά. Στα προσωπικά μου είμαι πολύ καλά, συνειδητοποιημένος. Είμαι υπέρμαχος της οικογένειας, νομίζω ότι ολοκληρώνει έναν άνθρωπο υπό μία έννοια. Μία υιοθεσία είναι ευλογία, δεν το έχω σκεφτεί ιδιαίτερα».

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης αποκάλυψε τη σχέση του με τη μαγειρική λέγοντας: «Δεν ξέρω να μαγειρεύω, ούτε με ενδιαφέρει. Και τοστ να σου φτιάξω, δεν θα το φας», ενώ πρόσθεσε: «Μου αρέσουν τα ταξίδια, οι βόλτες και προσπαθώ να γίνω καλύτερος στα επιτραπέζια. Θα με ενδιέφερε υπό συνθήκες η τηλεόραση».

Τέλος ο ίδιος άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να τον δούμε κάποια στιγμή στην τηλεόραση, καθώς το πεδίο αυτό τον ενδιαφέρει, υπό συνθήκες όμως.

Δες το απόσπασμα: 

READ MORE

LATEST NEWS