LIFESTYLE

Ελένη Φουρέιρα: «Έπαθα αποκόλληση. Διάβαζα για φημολογούμενη εγκυμοσύνη μου τη στιγμή που εγώ δεν ήξερα εάν θα έχω παιδί»

LifenewsTeam

Μίλησε για τις αποτυχημένες εξωσωματικές που έκανε

Η Ελένη Φουρέιρα έδωσε συνέντευξη στην ελληνική Vogue και αναφέρθηκε πρώτη φορά στους δύσκολους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της μετά από προσπάθεια ενάμιση χρόνου να γίνει μητέρα ενώ μπήκε αρκετές φορές στη διαδικασία της εξωσωματικής.

Η ίδια εξομολογήθηκε: «Πάντα ήθελα να γίνω μητέρα απλώς δυσκολεύτηκα πάρα πολύ. Ήταν αρκετός ο χρόνος που προσπαθούσα, έτυχε σε εμένα να είναι πιο δύσκολο όπως και σε άλλες γυναίκες. Θέλω να τους πω να μην απογοητεύονται γιατί εκεί που λες θες να τα παρατήσεις, δεν μπορείς να δεις άλλο ένα αρνητικό τεστ, εκεί γίνεται ένα θαύμα.

Για 1,5 χρόνο, πάλευα και πέρασα από πολλές εξωσωματικές, από πολλούς γιατρούς μέχρι που το μωρό ήρθε φυσικά. Ο πρώτος άνθρωπος που το μοιράστηκε ήταν ο Αλμπέρτο. Ήταν και είναι ένας υποστηρικτικός σύντροφος. Στις αρχές τις κύησης έπαθα μία σοβαρή αποκόλληση που με έκανε να ακυρώσω όλες τις επαγγελματικές μου υποχρεώσεις και να μείνω τρεις μήνες στο κρεβάτι. Έπεσα πολύ και διάβαζα σε σάιτ για φημολογούμενη εγκυμοσύνη μου τη στιγμή που εγώ δεν ήξερα εάν θα έχω παιδί».

 

READ MORE

LATEST NEWS