LIFESTYLE

Μαρία Παπακώστα: Η εγκυμοσύνη στα 17 της, οι δύο γάμοι και η λεκτική βία στο θέατρο (Βίντεο)

Lifenews

Όσα αποκάλυψε στην εκπομπή «Με αγάπη Χριστιάνα»

Στην κάμερα της εκπομπής «Με αγάπη Χριστιάνα» και στον δημοσιογράφο Τάσο Ευαγγέλου παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη η Μαρία Παπακώστα.

Η ταλαντούχα Κύπρια ηθοποιός και ραδιοφωνική παραγωγός μίλησε για την εγκυμοσύνη της στα 17 της, την αγαπημένη της κόρη Ιφιγένεια, τους δύο γάμους που έκανε, ενώ αναφέρθηκε και στη λεκτική βία που δέχτηκε στο θέατρο.

Αρχικά για την εγκυμοσύνη της ανέφερε: «Ήταν ένας παιδικός έρωτας ο πρώτος μου σύζυγος…Ήταν από τους έρωτες που νομίζεις θα πεθάνεις όταν τον χάσεις. Τυχαία ήρθε το μωρό και ήμουν πανευτυχής. Επειδή το μυαλό μου ήταν παιδικό, δεν καταλάβαινα τι ακολουθεί. Δεν μπορούσα να καταλάβω τη βαρύτητα της ευθύνης, άργησα να καταλάβω την ευθύνη του γονέα».

Για τις σχέση της με τον πατέρα της κόρης της αποκάλυψε πως: «Όταν βάζεις δυο παιδιά να μεγαλώσουν ένα μωρό, ξεκινούν οι συγκρούσεις και χωρίζεις. Ήταν απόλυτο φυσιολογικό, έπρεπε να το περιμένουν οι γονείς μας. Έπρεπε να παντρευτώ γιατί ήμουν έγκυος. Δεν υπήρχε άλλος δρόμος, το παιδί θα το κρατούσα. Από τη μέρα που γεννήθηκε η κόρη μου, όλα άλλαξαν.

Ήμουν πολύ μικρή και είχα δύσκολη εγκυμοσύνη. Χώρισα μετά από 9 μήνες που γέννησα. Όταν δεν μπορούν να συνυπάρξουν δυο άνθρωποι καλύτερα να χωρίζουν… Δεν έχω σχέση με τον πατέρα της κόρης μου. Δεν ήταν δίπλα στο παιδί όσο θα ήθελα. Δεν μεγάλωσα εγώ την Ιφιγένεια, αλλά εκείνη εμένα. Η κόρη μου με ωρίμασε».

Τέλος η ίδια αποκάλυψε τη λεκτική βία που βίωσε σε θεατρική παράσταση λέγοντας: «Έζησα λεκτική βία στο θέατρο. Εκείνο το χρονικό διάστημα δεν περνούσα καλά. Έβαζα “μάσκα” έξω δεν χρειάζεται να ξέρουν όλοι τι περνάμε. Ήταν γνωστό πρόσωπο».

Δες το βίντεο: 

READ MORE

LATEST NEWS