PEOPLE

Κύπριος TikToker συναντήθηκε (επιτέλους) με τον Elon Musk και του έδωσε μια μεγάλη αγκαλιά (Φώτο)

Lifenews

Προσπαθούσε μήνες για τη συνάντηση αυτή

Είναι ένας από τους πιο δημοφιλής TikToker της Κύπρου, που τα τελευταία χρόνια έφυγε στην Αμερική κυνηγώντας τα όνειρα του.

Ο Φειδίας Παναγιώτου διαθέτει ένα από τους πιο ενεργούς λογαριασμούς στη γνωστή πλατφόρμα, με χιλιάδες ακόλουθους να τον αποθεώνουν σε κάθε του βίντεο.

Ο ίδιος φεύγοντας για την Αμερική έβαλε στόχο να γνωρίζει τον 2ο πιο πλούσιο άνθρωπο στον κόσμο, τον Elon Musk, ιδιοκτήτη του Twitter, της Tesla κα.

Μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό δημοσίευσε περισσότερα από 60 βίντεο αφιερωμένα στον γνωστό επιχειρηματία, με την ελπίδα να τον γνωρίσει από κοντά.

Μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter ο Κύπριος TikToker αποκάλυψε πως το όνειρο του έγινε πραγματικότητα καθώς συνάντησε επιτέλους από κοντά το.. είδωλο του.

Στη φωτογραφία τον βλέπουμε να αγκαλιάζει τον Elon Musk, ενώ όπως αποκάλυψε ετοιμάζει βίντεο από τη συνάντηση τους που θα δούμε σύντομα στα κοινωνικά του δίκτυα.

Αξίζει να αναφερθεί πως ο Elon Musk έκανε αναδημοσίευση την ανάρτηση του, γεγονός που αποτελεί τεράστια επιτυχία για τον Φειδία Παναγιώτου.

Δες το βίντεο:

READ MORE

LATEST NEWS