HOLLYWOOD NEWS

Σακίρα: Έβαλε κούκλα μάγισσα στο μπαλκόνι στραμένη προς το σπίτι των πεθερικών της

Lifenews

Συνεχίζεται το σίριαλ με τον χωρισμό της Σακίρα και του Ζεράρ Πικέ. Παρότι οι δυο τους πήραν διαζύγιο στις αρχές Δεκεμβρίου, η τραγουδίστρια σε κάθε ευκαιρία ρίχνει τα «βέλη» της προς τον Ισπανό θρύλο της Μπαρτσελόνα, ενώ δε λείπουν και οι αιχμηροί στίχοι από τα τραγούδια της.

«Αξίζω όσο δύο 22χρονες. Αντάλλαξες ένα Rolex με ένα Casio,μία Ferrari με ένα Twingo», λέει χαρακτηριστικά στο νέο της κομμάτι με τίτλο «Bzrp Music Sessions 53» και καρφώνει τον ποδοσφαιριστεί που την απάτησε με την Κλάρα Κία Μάρτι.

Στο μεταξύ, η 45χρονη φέρεται να έχει ξεκινήσει και την κατασκευή ενός τοίχου για να χωρίσει το σπίτι της από αυτό της πρώην πεθεράς της.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail, η περιουσία της τραγουδίστριας στην Ισπανία συνδέεται σε ορισμένες περιοχές με αυτή των γονιών του Πικέ και επιδιώκει να τα ξεχωρίσει. Μία μπετονιέρα εθεάθη γύρω από το σπίτι της στη Βαρκελώνη, που «κατασκεύαζε έναν τοίχο και χώριζε το σπίτι της Σακίρα από το σπίτι της πρώην πεθεράς της», ανέφερε χαρακτηριστικά μία πηγή.

 

Επίσης, η Λατίνα τραγουδίστρια έστησε μια τρομακτική κούκλα μάγισσας σε μεγάλο μέγεθος στο μπαλκόνι του σπιτιού, η οποία κοιτάζει προς το σπίτι της πρώην πεθεράς της.

Σημειώνεται, πως στο «Bzrp Music Sessions 53», έκανε αναφορά και στη μητέρα του πρώην στόπερ των μπλαουγκράνα. Συγκεκριμένα, ακούγεται ο στίχος: «Άφησες την πεθερά μου για γειτόνισσα, με τον Τύπο στην πόρτα και το χρέος στο υπουργείο Οικονομικών…».

 

Το viral βίντεο που μιλάει για τη μητέρα του Πικέ

Σε βίντεο, που κάνει τον γύρο του διαδικτύου, η τραγουδίστρια εμφανίζεται να κοιτάει μερικές φωτογραφίες από το 2012 για το περιοδικό Vogue. Σε μία από αυτές, απεικονίζεται με κοντά ξανθά μαλλιά. Όταν ρωτήθηκε για αυτό το look, η τραγουδίστρια αποκάλυψε ποιος είχε προτείνει την αλλαγή στα μαλλιά της.

«Αυτό το κούρεμα ήταν το χειρότερο λάθος που έκανα ποτέ. Η πεθερά μου αναρωτήθηκε γιατί δεν έκοψα τα μαλλιά μου, ότι ήταν κρίμα. Λοιπόν, μια μέρα το έκανα. Αλλά, πεθερά, δεν πρόκειται να ξανακούσω τις συμβουλές σου», ακούγεται να λέει για τη Montserrat Bernabeu.

 

 

Αν και στην ουσία, το βίντεο έχει χιουμοριστική διάθεση, οι φαν της τραγουδίστριας τις τελευταίες ώρες το δημοσιεύουν συνεχώς στα social media.

Πηγή: in.gr

READ MORE

LATEST NEWS