LIFESTYLE

Χρήστος Μάστορας: Συναντήθηκε με τον άντρα που φλέρταρε την αγαπημένη του και τσακώθηκαν στα μπουζούκια

Lifenews

Μάθε όλες τις πληροφορίες

Με θαμώνα στο μαγαζί όπου εμφανίζεται τσακώθηκε πριν από λίγες ημέρες ο Χρήστος Μάστορας, ο οποίος σύμφωνα με το ρεπορτάζ, φλέρταρε την αγαπημένη του Γαρυφαλλιά Καληφώνη.

Μάλιστα μέσα σε λίγες ώρες κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο βίντεο από τον εκνευρισμό του πάνω στη σκηνή, ενώ ακούστηκε να βρίζει τον άντρα, που όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, έδειξε ενδιαφέρον για το όμορφο μοντέλο και σύντροφο του τραγουδιστή.

Βίντεο:

Το θέμα πήρε τεράστιες διαστάσεις και το ζευγάρι απομακρύνθηκε από τα φώτα της δημοσιότητας για αρκετές ημέρες μετά το συμβάν, ωστόσο μέσα από το πρωινό του ΑΝΤ1, έγινε γνωστό πως συνέχισε η ιστορία.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Γρηγόρη Μπάκα, ο καλλιτέχνης θέλησε να δώσει τέλος σε όλη αυτή την παρεξήγηση, διότι όπως αναφέρθηκε αργότερα ο ίδιος κατάλαβε πως έκανε λάθος, και για να κλείσει η υπόθεση θέλησε να επικοινωνήσει με τον συγκεκριμένο θαμώνα, που οι πληροφορίες λένε πως είναι ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού.

Η παρεξήγηση λύθηκε όπως ανέφερε ο δημοσιογράφος όταν ο Χρήστος Μάστορας τηλεφώνησε στον θαμώνα, βρέθηκαν στο κέντρο της Αθήνας, όχι μία, αλλά δύο φορές, τη μία για φαγητό και την άλλη για ποτό και αφού μίλησαν, ξεκαθάρισαν την κατάσταση και τελικά τα βρήκαν.

 

READ MORE

LATEST NEWS