LIFESTYLE

Πρώην παίκτης του MasterChef καρφώνει τον Κοντιζά - «Μας έριξαν απαγορευτικό στο εστιατόριο του»

Lifenews

Απίστευτη αποκάλυψη

Στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα» παραχώρησε συνέντευξη πρώην παίκτης του MasterChef, προχωρώντας σε αποκαλύψεις.

Ο λόγος για τον Σαράντη Μαριεττή γνωστός ως «Μπόμπαινας», όπου μεταξύ άλλων μίλησε για τον μαγειρικό διαγωνισμό, για τους κριτές ενώ αποκάλυψε και ένα συμβάν που έτυχε στον ίδιο όταν θέλησε να επισκεφθεί το εστιατόριο του Σωτήρη Κοντιζά.

Αρχικά ανέφερε: «Είναι ριάλιτι που έχει μέσα και μαγειρική. Ο Πάνος Ιωαννίδης δεν έχει μαγειρέψει ποτέ για τα σκουπίδια; Δεν έχει κάψει φαγητό; Δεν έχει κάνει λάθος; Δεν έχει ξεχαστεί;».

Ο ίδιος μάλιστα αποκάλυψε και ένα απίστευτο συμβάν που έτυχε στον ίδιο και τον πρώην συμπαίκτη του, Μπόλλο, όταν θέλησαν να επισκεφθούν το εστιατόριο του Σωτήρη Κοντιζά.

Χαρακτηριστικά αποκάλυψε: «Προσπάθησα προ μηνός να πάω στο εστιατόριο του κυρίου Κοντιζά με τον Μπόλλο και μας έριξαν απαγορευτικό. Πήρα τηλέφωνο να κλείσω για να φάμε και μου είπαν ότι δεν έχει τραπέζι. Όταν πήρε η κόρη μου, έκλεισε. Με πήρε μετά και ο μάνατζερ του εστιατορίου, λέω “εμμέσως πλην σαφώς, νομίζω ότι είμαι persona non grata”».

Δες το βίντεο:

READ MORE

LATEST NEWS