HOLLYWOOD NEWS

Cristiano Ronaldo: Ψάχνει σεφ με μισθό 4.500 λίρες τον μήνα αλλά… δεν βρίσκει

Lifenews

Τι συμβαίνει;

Στη Σαουδική Αραβία μετακόμισε τις τελευταίες ημέρες ο Cristiano Ronaldo ο οποίος έκανε μεταγραφή εκατομμυρίων για να αγωνίζεται στην Αλ Νασρ της χώρας.

Από τις πρώτες κιόλας ημέρες ο ίδιος αντιμετωπίζει διάφορες δυσκολίες, που σύμφωνα με τη «Daily Mail», ο διάσημος ποδοσφαιριστής, δυσκολεύεται να κάνει πρόσληψη κάποιου που θα μαγειρεύει γι’ αυτόν και την οικογένειά του στο σπίτι των 17 εκατομμυρίων λιρών που έχει χτίσει στην πορτογαλική Ριβιέρα.

Η έπαυλη, η οποία αναμένεται να ολοκληρωθεί τον Ιούνιο, θα αποτελέσει το καταφύγιο του Cristiano Ronaldo μετά την συνταξιοδότησή του καθώς αναμένεται να γίνει η κύρια οικογενειακή κατοικία του.

Ανάμεσα στις κενές θέσεις προσωπικού είναι και εκείνη του σεφ που σύμφωνα με δημοσιεύματα δυσκολεύεται να καλύψει. Ο σεφ πρέπει να ξέρει να μαγειρεύει παραδοσιακό πορτογαλικό φαγητό – καθώς και πιο διεθνή πιάτα όπως το σούσι, που είναι το αγαπημένο φαγητό του κορυφαίο ποδοσφαιριστή.

Ο Ronaldo φαίνεται πως δεν μπορεί να βρει το κατάλληλο άτομο παρά το γεγονός ότι προσφέρει μισθό που λέγεται ότι φτάνει τις 4.500 λίρες τον μήνα για κάποιον που θα ετοιμάζει τα αγαπημένα του πιάτα.

Προς το παρόν πάντως, ο γνωστός ποδοσφαιριστής απολαμβάνει τις πεντάστερες παροχές στην πολυτελή σουίτα των 17 δωματίων όπου διαμένει στο Ριάντ και η οποία κοστίζει 283.000 ευρώ το μήνα.

READ MORE

LATEST NEWS