LIFESTYLE

Άφωνος ο Βασάλος με την αποχώρηση της Βαλαβάνη από το Survivor – Δες τι του ψιθύρισε στο αυτί (Βίντεο)

Lifenews

«Αγάπη μου, κράτα γερά»

Η αποχώρηση της Ευρυδίκης Βαλαβάνη από το χθεσινοβραδινό Survivor All Star ξάφνιασε τόσο τους παίκτες, όσο και το τηλεοπτικό κοινό, με τους χρήστες του Twitter να σχολίασαν πως δεν περίμεναν την εξέλιξη αυτή.

Η αποχώρηση της Ευρυδίκης ξάφνιασε και τον Κωνσταντίνο Βασάλο που πάγωσε στο άκουσμα του αποτελέσματος, με τον ίδιο να έτρεξε να την αποχαιρετήσει με μια ζεστή αγκαλιά.

Στην εκπομπή «Πρωινό Μας» συζητήθηκε ο σύντομος διάλογος που είχε το ζευγάρι κατά τον αποχωρισμό και όσα ψιθύρισαν ο ένας στο αυτί του άλλου.

Συγκεκριμένα όταν αγκάλιασε τον Κωνσταντίνο Βασάλο, του είπε στο αυτί: «Σε πιστεύω. Αγάπη μου, κράτα γερά», ενώ από την πλευρά του ο Κωνσταντίνος Βασάλος της έδινε δύναμη και την παρότρυνε να μην κλαίει.

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη ακολούθως ανέφερε στο συμβούλιο: «Δεν το ένιωθα σήμερα ότι θα φύγω. Ωστόσο, είναι η γνώμη του κοινού. Δεν μπορώ να κάνω διαφορετικά. Βρίσκομαι με το ένα πόδι πιο κοντά στο σπίτι μου, οπότε είμαι χαρούμενη που επιστρέφω σε εκείνους».

Από την πλευρά του ο Κωνσταντίνος Βασάλος πρόσθεσε: «Δεν έχω λόγια. Δεν το περίμενα να σου είμαι ειλικρινής. Πέφτω από τα σύννεφα και δεν ξέρω τι έχει συμβεί. Καθετί που έρχεται στην ζωή, χρειάζεται ψυχραιμία, ό,τι κι αν γίνει. Προχωράμε παρακάτω, δεν χάθηκε ο κόσμος, σε ένα παιχνίδι είμαστε».

Τέλος η Ευρυδίκη λίγο πριν αποχωρήσει ανέφερε: «Θα ήθελα να είναι νικητής ο Κωνσταντίνος και πιστεύω ότι θα φτάσει πολύ ψηλά και θα φέρει άλλη μια κούπα στο σπίτι».

Δες το βίντεο:

READ MORE

LATEST NEWS