PEOPLE

ΕΔΕΜ Ιατρικό κέντρο-Δωρεάν υπηρεσίες ιατρικής αποκατάστασης μέσω ΓΕΣΥ

Lifenews

Το ΕΔΕΜ είναι ένα κορυφαίο κέντρο ιατρικής αποκατάστασης στην Κύπρο, το οποίο προσφέρει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες ιατρικής αποκατάστασης και ευεξίας σε ένα πολυτελές και φιλόξενο περιβάλλον, χωρίς χρέωση για τον ασθενή.

Κατόπιν συμφωνίας με τον ΟΑΥ, οι υπηρεσίες τις ιατρικής αποκατάστασης προσφέρονται δωρεάν στους ασθενείς στα πλαίσια του ΓΕΣΥ, βάσει της διαδικασίας που έχει ορισθεί.

Το Ιατρικό Κέντρο ΕΔΕΜ βρίσκεται σε ιδανική τοποθεσία στο λόφο Τερσεφάνου στην περιοχή της Λάρνακας με πανοραμική θέα της υπαίθρου και της Μεσογείου, μακριά από τον θόρυβο και την ρύπανση αλλά σε κοντινή απόσταση από καταστήματα και καφετέριες.

Διαθέτει πλήρως εξειδικευμένο ιατρονοσηλευτικό προσωπικό, φυσικοθεραπευτές, εργοθεραπευτές, λογοπαθολόγους, διαιτολόγους, κοινωνικούς λειτουργούς και ψυχολόγους, οι οποίοι προσφέρουν τις υπηρεσίες τους με επαγγελματισμό και σεβασμό προς τον ασθενή.

Διαθέτει, επίσης, θερμαινόμενη θεραπευτική πισίνα και πλήρη εξοπλισμό φυσικοθεραπείας - εργοθεραπείας έτσι ώστε να μπορεί να αντιμετωπίσει αποτελεσματικά και αξιόπιστα όλες τις περιπτώσεις νευρολογικών (εγκεφαλικά επεισόδια/εγκεφαλικές αιμορραγίες κα), μυοσκελετικών, καρδιολογικών και αναπνευστικών παθήσεων καθώς και περιστατικά που χρήζουν μετατραυματικής αποκατάστασης όπως είναι οι ακρωτηριασμοί, παραπληγία/τετραπληγία κα.

Οι διευθυντές του Ιατρικού Κέντρου ΕΔΕΜ, Αργύρης Κόνιας και Δρ. Άννα Ζωηρού, δήλωσαν στην ιστοσελίδα μας: "Είμαστε έτοιμοι να καλωσορίσουμε στο υπερσύγχρονο κέντρο μας όλους εκείνους τους συνανθρώπους μας που μπορούμε να βοηθήσουμε προκειμένου να αποκατασταθεί το πρόβλημα που αντιμετωπίζουν. Κύριο μέλημα μας είναι ο ασθενής, με την κατάλληλη θεραπεία και στήριξη από άρτια εκπαιδευμένο και εξειδικευμένο προσωπικό, να αποκτήσει καλύτερη ποιότητα ζωής. Το ΙΑΤΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΔΕΜ προσφέρει δωρεάν υπηρεσίες αποκατάστασης, μέσω ΓΕΣΥ, σε ένα πολυτελές και απόλυτα φιλικό περιβάλλον με κύριο γνώμονα την όσο το δυνατόν συντομότερη επανένταξη του ασθενούς στο κοινωνικό σύνολο".

ΕΔΕΜ ΙΑΤΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ

Η αξιόπιστη λύση για Δωρεάν υπηρεσίες ιατρικής αποκατάστασης

Διεύθυνση: Λεωφ. Αμμοχώστου 38, 7562 Τερσεφάνου, Λάρνακα, Κύπρος

Τηλ: +357 70007003 (χωρίς χρέωση από Κύπρο) Fax: +357 24505199 Email: [email protected]

 

READ MORE

LATEST NEWS