LIFESTYLE

Γιώργος Τσιάκκας: «Με τη Χριστίνα ήμασταν έτοιμοι να χωρίσουμε» - Τι συνέβη; (Βίντεο)

Lifenews

Αποκαλυπτικός ο γνωστός σεναριογράφος

Στην κάμερα της εκπομπής «Με αγάπη Χριστιάνα» και στον δημοσιογράφο Τάσο Ευαγγέλου παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη ο Γιώργος Τσιάκκας.

Ο γνωστός Κύπριος σεναριογράφος και ηθοποιός μίλησε για τα παιδικά του χρόνια, τη γνωριμία του με τη Χριστίνα Παυλίδου, τον γάμο τους αλλά και τη σειρά Άγιος Παϊσιος και την πιθανότητα να ενταχθεί στο Netflix.

Όσο αφορά την προσωπική του ζωή, αποκάλυψε πως με το που τη γνώρισε τη Χριστίνα Παυλίδου την ερωτεύτηκε καθώς έπαιξαν μαζί σε θεατρική παράσταση. Ο ίδιος συμπλήρωσε πως πέρα από την εξωτερική της εμφάνιση είχε ερωτευτεί το ταλέντο και το χιούμορ της, ενώ 32 χρόνια μετά παραμένει ερωτευμένος μαζί της.

Μάλιστα δε δίστασε να αποκαλύψει πως υπήρξε περίοδος που πέρασαν κρίση στον γάμο τους και ήταν έτοιμοι να χωρίσουν. Όλα άλλαξαν όταν γνώρισαν τον Γέροντα τους, με τον Γιώργο Τσιάκκα να αποκάλυψε πως: «Ενώ ερωτευτήκαμε, γυρίσαμε τον κόσμο τούμπα να είμαστε μαζί κάπου χάλασε, ήμασταν έτοιμοι να χωρίσουμε. Ο εγωισμός ήταν που τα έκανε όλα. Μέχρι που γνωρίσαμε τον Γέροντα και πήγαμε μαζί».

Δες το απόσπασμα στο 06:30

READ MORE

LATEST NEWS