LIFESTYLE

Συγκλόνισε ο παίκτης του MasterChef - «Ξύπνησα την άλλη μέρα και τα μισά μαλλιά ήταν στο κρεβάτι»

Lifenews

Το πρόβλημα υγείας που του άλλαξε τη ζωή

Μπροστά στους τρεις κριτές του MasterChef εμφανίστηκε το βράδυ της Δευτέρας 16 Ιανουαρίου ο Νίκος από την Αθήνα, ο οποίος συγκίνησε με την ιστορία της ζωής του.

Ο ίδιος όπως αποκάλυψε σε ηλικία 10 ετών ένα ψυχοσωματικό θέμα ήταν αρκετό να χάσει μέσα σε μια νύχτα τα μαλλιά του, κάτι που στο πέρασμα των χρόνων δέχτηκε και πορεύεται με αυτό.

Μεταξύ άλλων ανέφερε: «Ασχολούμαι τα τελευταία χρόνια ερασιτεχνικά με το μόντελινγκ, το οποίο ήρθε ουσιαστικά από το πουθενά στην ζωή μου και μπορώ να πω με βοήθησε με την δουλειά που έκανα με τον εαυτό μου για να αποδεχτώ περισσότερο την εμφάνισή μου. Η αλωπεκία είναι ένα ψυχοσωματικό, το οποίο μπορεί να το πάθει ο οποιοσδήποτε άνθρωπος, σε οποιαδήποτε ηλικία και σε οποιοδήποτε επίπεδο.

Υπάρχει το extreme επίπεδο, όπως ήταν σε εμένα που την μια ημέρα κοιμήθηκα και την άλλη τα μισά μαλλιά ήταν στο κρεβάτι κι υπάρχει το τοπικό ότι έχασα λίγες τρίχες και μπορεί να ξαναφτιάξει. Από τα δέκα μου χρόνια που έγινε ήταν πάρα πολύ δύσκολα και νομίζω ότι για οποιονδήποτε άνθρωπο, που παθαίνει κάτι παρόμοιο, είναι. Για πολύ κόσμο είναι δύσκολη κι η πορεία, η συνέχεια και το να ζει με αυτό. Ό,τι και να είναι, είναι στο παρελθόν και δεν υπάρχει κάτι αρνητικό».

Για την ιστορία ο ίδιος πήρε την άσπρη ποδιά και πέρασε στην επόμενη φάση!

Δες το βίντεο: 

READ MORE

LATEST NEWS