LIFESTYLE

Γιώργος Τσιάκκας: Ο Άγιος Παΐσιος ετοιμάζεται για το Netflix – «Ευχόμαστε όλα να πάνε καλά» (Βίντεο)

Lifenews

Όσα αποκάλυψε στην εκπομπή της Χριστιάνας Αριστοτέλους

Καλεσμένος στην εκπομπή της Χριστιάνας Αριστοτέλους βρέθηκε το απόγευμα της Δευτέρας, 16 Ιανουαρίου ο Γιώργος Τσιάκκας ο οποίος μίλησε για όλα.

Ο γνωστός Κύπριος σεναριογράφος και ηθοποιός έκανε ένα flashback στη ζωή του, μίλησε για την οικογένεια του, τον γάμο του με τη Χριστίνα Παυλίδου, για το Βουράτε Γειτόνοι αλλά και για την τελευταία του επιτυχία, με τον Άγιο Παΐσιο.

Μάλιστα για την πετυχημένη σειρά που αγαπήθηκε τόσο σε Ελλάδα όσο και στην Κύπρο αποκάλυψε πως γίνονται συζητήσει για να μπει στο Netflix!

Χαρακτηριστικά ανέφερε: «Με το που διάβασα το βιβλίο του Αγίου ήθελα να κάνω κάτι, αλλά το άφησα γιατί οικονομικά στην Κύπρο ήταν δύσκολο να συμβεί για να γίνει σωστά. Μέχρι που βρέθηκε το ινστιτούτο Άγιος Μάξιμος Γραικός που προωθεί τον πολιτισμό και κάνει ένα τεράστιο πνευματικό έργο και έτσι μου δόθηκε η ευκαιρία να γίνει σωστά….

Τελείωσε ο πρώτος κύκλος και τον Μάρτιο θα ξεκινήσουν τα γυρίσματα για τον 2ο κύκλο. Μιλάμε με το Netflix και ευχόμαστε όλα να πάνε καλά. Ενδιαφέρθηκαν πολλές χώρες για να πάρουν τη σειρά».

Δες όσα αποκάλυψε στο 14:20

READ MORE

LATEST NEWS