LIFESTYLE

My Style Rocks: Πρεμιέρα με νεύρα για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου – «Μην είσαι γλωσσού» (Βίντεο)

Lifenews

Βγήκαν τα μαχαίρια

Πρεμιέρα έκανε το απόγευμα της Δευτέρας 16 Ιανουαρίου το «My Style Rocks» που μετά από 2 χρόνια περίπου επέστρεψε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες με παρουσιάστρια την Κατερίνα Καραβάτου.

Στην κριτική επιτροπή κάθισαν ο Δημήτρης Σκουλός, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και ο Κύπριος σχεδιαστής, Στέλιος Κουδουνάρης.

Από την πρώτη κιόλας ημέρα βγήκαν τα μαχαίρια μεταξύ των παικτριών, ενώ όπως διαπιστώσαμε, οι κοπέλες είναι έτοιμές για όλα και δεν αφήνουν τίποτα να πέσει κάτω.

Η Emilia Vodos εμφανίστηκε ενώπιον των κριτών ντυμένη στα μαύρα και διαφώνησε με όσα έλεγε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου για το ρούχο της κι ότι ταιριάζει περισσότερο για βραδινή έξοδο παρά για δείπνο.

Η κριτής δεν το άφησε να πέσει κάτω κι αντέδρασε, αναφέροντας: «Με ρωτάς την άποψή μου; Θέλεις να σου πω ή δεν θέλεις; Θα μου λες την γνώμη σου όταν ολοκληρώνω. Μην είσαι γλωσσού. Συγχωρεμένη, δεν θα ξαναγίνει».

Μάλιστα η Ηλιάνα το κράτησε φυλαγμένο και στην βαθμολογία της, που της έδωσε μόνο ένα βαθμό: «Επειδή δεν παίρνεις από λόγια και πρέπει να το δουλέψεις συνολικά γιατί εδώ είμαστε για να σε βοηθήσουμε και δεν το έχεις καταλάβει, θα ξεκινήσουμε από τα χαμηλά για να πάμε στην νίκη. Στην εύχομαι».

Δες το βίντεο:

READ MORE

LATEST NEWS