HOLLYWOOD NEWS

Η Casio αποστομώνει τη Shakira – «Τα ρολόγια μας αντέχουν περισσότερο από τη σχέση σου με τον Piqué»

Lifenews

Με αφορμή το νέο της τραγούδι

Ο χωρισμός της Shakira και του Gerard Piqué μονοπωλεί τα Μέσα τους τελευταίους μήνες, τόσο με τις απιστίες του γνωστού ποδοσφαιριστή, όσο και τις αντιδράσεις της τραγουδίστριας σε κάθε νέο που αφορά τον πρώην σύζυγο της.

Η Κολομβιανή τραγουδίστρια πριν μερικά 24ωρα κυκλοφόρησε το τραγούδι «Bzrp Music Sessions 53» με τους στίχους να είναι γεμάτοι ειρωνείες προς τον πρώην σύζυγό της αλλά και τη νέα του αγαπημένη.

Βίντεο:

Το τραγούδι μέσα σε λίγες ώρες σκαρφάλωσε στις πρώτες τάσεις σε διάφορες πλατφόρμες, με τον γνωστό ποδοσφαιριστή να απάντησε στην τραγουδίστρια. Συγκεκριμένα ένας στίχος αναφέρει πως «Αντάλλαξες μια Ferrari με ένα Twingo», με τον Gerard να πήγε χθες στο γήπεδο οδηγώντας ένα… Twingo!

Σε ένα άλλο στίχο η Shakira ακούγεται να λέει «Αντάλλαξες ένα Rolex με ένα Casio», υπονοώντας πως η εταιρείες αυτές (Twingo και Casio) είναι… κατώτερες!

Η γνωστή εταιρεία ρολογιών θέλησε να απαντήσει στη Shakira μέσω ενός Tweet, γράφοντας χαρακτηριστικά: «Προς υπεράσπιση των ρολογιών Casio μας, η μπαταρία διαρκεί περισσότερο από τη σχέση του Piqué και της Shakira».

READ MORE

LATEST NEWS