LIFESTYLE

Βίκυ Κάβουρα: Σε σχέση με γνωστό Έλληνα διεθνή ποδοσφαιριστή (Φώτος)

Lifenews

Είναι μαζί τους τελευταίους μήνες

Την ομορφότερη περίοδο της ζωής της φαίνεται να διανύει η Βίκυ Κάβουρα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας Real News, καθώς είναι και πάλι ερωτευμένη.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η σέξι ηθοποιός είναι ζευγάρι τους τελευταίους τρεις μήνες με τον γνωστό ποδοσφαιριστή Γιώργο Τζαβέλλα, ενώ υποδέχτηκαν μαζί το νέο έτος.

Οι πρώτες φήμες γύρω από τη σχέση τους ξεκίνησαν με την εμφάνιση της Βίκυς Κάβουρα στον αγώνα της ΑΕΚ με τον ΟΦΗ στις 9 Νοεμβρίου. Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε την ηθοποιό στις κερκίδες μαζί με μία φίλη της και έτσι πυροδότησε τις φήμες πως είναι μαζί.

Μια συνάντηση τους στις αρχές του περασμένου φθινοπώρου αποδείχθηκε αρκετή για να πυροδοτήσει τη μεταξύ τους έλξη. Από τότε φαίνεται πως ο ποδοσφαιριστής και η ηθοποιός είναι αχώριστοι, αφιερώνοντας πολύ χρόνο ο ένας στον άλλο. Οι δυο τους έχουν επιλέξεις να κρατήσουν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας αυτό το ειδύλλιο, καθώς κανείς τους δεν θέλει να απασχολεί με την προσωπική του ζωή.

Το ρεπορτάζ της εφημερίδας αναφέρει πως ο Γιώργος Τζαβέλλας προσπαθεί να κρατάει διακριτική στάση, τόσο για τον ίδιο όσο και για την οικογένειά του, αφού έχει αποκτήσει μια κόρη με την πρώην σύζυγό του, Αθήνα Πικράκη.

Ο διεθνής αμυντικός της ΑΕΚ, το περασμένο καλοκαίρι αποφάσισε να τραβήξει χωριστούς δρόμους με την Αθηνά Πικράκη, με την οποία ήταν παντρεμένοι 4 χρόνια και σήμερα έχουν κινήσει τις νομικές διαδικασίες για το διαζύγιό του.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας Real News και της δημοσιογράφου, Κορύνας Μανταγάρη, η Βίκυ Κάβουρα και ο Γιώργος Τζαβέλλας πραγματοποίησαν το πρώτο τους ταξίδι στη Βιέννη πριν από λίγες εβδομάδες

Η Βίκυ Κάβουρα μάλιστα, είχε δημοσιεύει και κάποιες φωτογραφίες στα social media από το εν λόγω ταξίδι, χωρίς ωστόσο να αποκαλύψει με ποιον ταξίδεψε.

 

READ MORE

LATEST NEWS