LIFESTYLE

Λεωνίδας Κουτσόπουλος – Χρύσα Μιχαλοπούλου: Μάθαμε το όνομα που θα δώσουν στον γιο τους

Lifenews

Και το όνομα αυτού…

Στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού, «Καλύτερα δε γίνεται» βρέθηκε καλεσμένος ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, σε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη.

Ο γνωστός chef μεταξύ άλλων μίλησε και για την προσωπική του ζωή, αλλά και τον γιο που απέκτησαν πρόσφατα με τη Χρύσα Μιχαλοπούλου. Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, η πρώτη γνωριμία με την σύντροφό του έγινε μέσα από το διαδίκτυο.

Χαρακτηριστικά ανέφερε: «Γνωριστήκαμε μέσα από τα social media. Θα είμαι ειλικρινής, δεν θα πω ότι δεν έστειλα εγώ πρώτος μήνυμα, αλλά δεν θυμάμαι πώς είχε ανοίξει ακριβώς η κουβέντα, τείνει τώρα πλέον να γίνει αυτός ο παραδοσιακός τρόπος. Επειδή γνωριστήκαμε πριν την καραντίνα, στην καραντίνα αρκετές σχέσεις ήρθαν έτσι κοντά. Νομίζω ότι κάναμε πάρα πολλά πράγματα, πάρα πολύ γρήγορα με τη Χρύσα».

Μάλιστα στο τέλος της εκπομπής η Ναταλία Γερμανού έδωσε στον γνωστό σεφ τα δώρα που δίνει πάντα στον καλεσμένο της, με εκείνον να προχώρησε σε μια αποκάλυψη.

Συγκεκριμένα όταν είδε τη ξύλινη επιφάνεια κοπής, με την επιγραφή «Ο καλύτερος chef είναι ο μπαμπάς μου» εκείνος ανέφερε πως θα τη δώσει στον 4μηνών γιο του, αποκαλώντας τον «Κίμωνα».

READ MORE

LATEST NEWS