LIFESTYLE

Χριστιάνα Θεοδώρου: Το πάρτι γενεθλίων της κόρης της και η τούρτα που έκαναν μαζί

LifenewsTeam

Γενέθλια είχε η κόρη της Χριστιάνας Θεοδώρου η οποία έγινε δύο ετών. Θυμίζουμε πως η ηθοποιός αρχές Δεκεμβρίου έφερε στον κόσμο και το δεύτερο κοριτσάκι της και συμπλήρωσε την οικογένεια που ονειρεύτηκε με τον αγαπημένο της Σπύρο. 

Όλα τα αγαπημένα τους πρόσωπα ήταν εκεί για να τους ευχηθούν και το ερωτευμένο ζευγάρι δημοσίευσε φωτογραφίες από το πάρτι γενεθλίων. Η Χριστιάνα έγραψε συγκινητικά λόγια χαρούμενη για τα δεύτερα γενέθλια της Χρύσας.  "Η πριγκίπισσα μου έγινε 2 επίσημα με χαρές και πανηγύρια! Με τραγούδια και χαμόγελα και γέλια δυνατά όπως της αξίζει. Το θαυματακι μου γιόρτασε επιτέλους τα γενέθλια της! Αυτό το θαύμα που αξίζει να γιορτάζει κάθε μέρα. Αυτό το θαύμα που αξίζει να το γιορταζουμε κάθε μέρα και κάθε στιγμή! Και το ευχαριστηθηκε και το έζησε και το χάρηκε με τη ψυχή της. Και αυτή είναι η μεγαλύτερη χαρά που θα μπορούσα να νιώσω να την βλέπω να τα γιορτάζει όπως θέλει και με οποίους και όσους θέλει. Να μας ζησεις πριγκίπισσα μου, καρδιά της καρδιάς μου!!! Να μας ζησεις θαύμα μου, έρωτα μου!!! ΝΑ ΜΑΣ ΖΗΣΕΙΣ!
Υ.Γ. Ναι ναι όπως της υποσχέθηκα κάναμε μαζί την 3πατη τούρτα της στο θέμα που ήθελε! Και φτιάχτηκε με τοση αγάπη όση δεν μπορείς να φανταστείς!".

 

READ MORE

LATEST NEWS