HOLLYWOOD NEWS

Ezra Miller: Πώς γλίτωσε τη φυλακή ο διάσημος ηθοποιός

Lifenews

Έχει γίνει πρωτοσέλιδο αρκετές φορές τα τελευταία χρόνια

Ομολόγησε την ενοχή του για διάρρηξη ο διάσημος ηθοποιός Ezra Miller. Ο πρωταγωνιστής του «The Flash» είχε κλέψει από το σπίτι γείτονά του στο νότιο Vermont λικέρ την περασμένη Άνοιξη.

Ήταν τον Οκτώβριο που ο Ezra Miller είχε δηλώσει αθώος. Κατηγορίες που θα μπορούσαν να τον οδηγήσουν ακόμα και για 25 χρόνια στη φυλακή. Η αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά του εκτεινόταν από τη Χαβάη έως τη Νέα Αγγλία.

Μετά την επίτευξη της συμφωνίας, ο Ezra Miller συμφώνησε να δηλώσει ένοχος για παράνομη καταπάτηση ιδιοκτησίας. Πλημμέλημα για το οποίο θα εκτίσει έναν χρόνο με αναστολή και θα πληρώσει πρόστιμο 500 δολαρίων. Στο πλαίσιο της συμφωνίας, ο διάσημος ηθοποιός συμφώνησε να μην καταναλώνει αλκοόλ και να συνεχίσει τις προσπάθειες απεξάρτησής του, με επίκεντρο την ψυχική του υγεία.

«Ο Ezra Miller θα ήθελε να ευχαριστήσει το δικαστήριο και την κοινότητα για την εμπιστοσύνη και την υπομονή τους καθ’ όλη τη διάρκεια αυτής της διαδικασίας. Θα ήθελε για μια ακόμα φορά να αναγνωρίσει την αγάπη και την υποστήριξη που έχει δεχτεί από την οικογένεια και τους φίλους του που παραμένουν κοντά του», σημείωσε η δικηγόρος του Lisa Shelkrot.

Τα μπλεξίματα του Ezra Miller

Ο Ezra Miller έχει γίνει πρωτοσέλιδο αρκετές φορές τα τελευταία χρόνια για τη συμπεριφορά του μετά και από καταγγελίες. Το πρώτο περιστατικό ήταν το 2020 μετά από ένα βίντεο στο οποίο φαινόταν να πνίγει έναν θαυμαστή του. Τα περιστατικό ανάρμοστης συμπεριφοράς κλιμακώθηκαν το 2022. Συνελήφθη και κατηγορήθηκε για ανάρμοστη συμπεριφορά και παρενόχληση σε καραόκε μπαρ στη Χαβάη.

Λίγο αργότερα είχε συλληφθεί ξανά μετά από καυγά. Κατηγορήθηκε ότι πέταξε μια καρέκλα και τραυμάτισε μια γυναίκα.

Ο Ezra Miller τον Οκτώβριο κατηγορήθηκε για την κλοπή ποτών από το σπίτι γείτονά του στο Βερμόντ. Η πολιτειακή αστυνομία ανταποκρίθηκε σε καταγγελία για διάρρηξη στο Στάμφορντ την 1η Μαΐου και διαπίστωσε ότι είχαν αφαιρεθεί αρκετές φιάλες αλκοόλ, ενώ ο ιδιοκτήτης του σπιτιού έλειπε.

Ο ιδιοκτήτης του σπιτιού δήλωσε ότι ήταν φίλος με τον Ezra Miller για περίπου 18 χρόνια και αγόρασε το σπίτι πριν από ενάμιση χρόνο στο Στάμφορντ, όπου είχε επίσης σπίτι o διάσημος ηθοποιός.

Η Warner Bros., που βρίσκεται πίσω από το «The Flash», είχε παραμείνει σιωπηλή κατά τη διάρκεια των συλλήψεων του Ezra Miller στις αρχές του 2022. Ωστόσο, σύμφωνα με πηγές, φέρεται να πραγματοποιήθηκαν έκτακτες συσκέψεις για να συζητηθούν πως θα προχωρήσει η συνεργασία μαζί του. Η εταιρεία μάλιστα σκέφτεται να «παγώσει» τα μελλοντικά projects με τον διάσημο ηθοποιό.

READ MORE

LATEST NEWS