LIFESTYLE

Αλέξανδρος Πολυχρονιάδης: Έτσι αντέδρασε σε ερώτηση για την κόρη της Δέσποινας Βανδή

Lifenews

Ο ίδιος αρνήθηκε πολύ ευγενικά να κάνει δηλώσεις

Αλέξανδρος Πολυχρονιάδης και η Μελίνα Νικολαΐδη είναι full in love. Ο personal trainer και η κόρη της Δέσποινας Βανδής εδώ και μερικούς μήνες βρίσκονται σε σχέση, την οποία προσπαθούν να κρατούν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Παρά την απόσταση που τους χωρίζει, αφού η νεαρή σπουδάζει στο Λονδίνο και ο 34χρονος εργάζεται στην Αθήνα, οι δυο τους έχουν βρει τις ισορροπίες και φροντίζουν να περνούν συχνά χρόνο μαζί.

Η κάμερα της εκπομπής «Γεια σου» συνάντησε τον αθλητή, ο οποίος ρωτήθηκε για τη Μελίνα Νικολαΐδη και το πώς πέρασαν τις φετινές γιορτές μαζί.

Ο ίδιος αρνήθηκε πολύ ευγενικά να κάνει δηλώσεις, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Ευχαριστώ πάρα πολύ. Εγώ πέρασα τέλεια στις γιορτές, τέλεια όλα. Ευχαριστώ πάρα πολύ. Γεια σας, καλή χρονιά».

Ποιος είναι ο Αλέξανδρος Πολυχρονιάδης

Είναι γεννημένος στις 2 Φεβρουαρίου του 1988 στην Αθήνα. Έχει ύψος 1.80 και αγωνίζεται στη θέση του ακραίου/λίμπερο στο βόλεϊ. Πλέον αγωνίζεται στην ΑΕΚ, ενώ στο παρελθόν έχει περάσει μεταξύ άλλων από τις ομάδες της Δραπετσώνας, του Μίλωνα, του Παναθηναϊκού και της Κηφισιάς.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής Happy Day, η κόρη της Δέσποινας Βανδή και του Ντέμη Νικολαΐδη πήγαινε μαζί με τη μαμά της στο γυμναστήριο στη Γλυφάδα, που είναι ιδιοκτησίας του Αλέξανδρου Πολυχρονιάδη, τον οποίο γνώρισε και ερωτεύτηκε.

Οι δυο τους έγιναν ζευγάρι το περασμένο καλοκαίρι, λίγο πριν η 19χρονη φύγει για σπουδές στο Λονδίνο. Η απόστασή όμως δεν τους στέκεται εμπόδιο, καθώς τόσο η Μελίνα Νικολαΐδη όσο και ο 34χρονος πηγαινοέρχονται συχνά Αθήνα – Λονδίνο για να βλέπουν ο ένας τον άλλον.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

READ MORE

LATEST NEWS